Aangeboden: Top-appartement (3 kamers) te huur in Den Haag!

- Prijs: € 850,00 - Datum: Vandaag - Ik heb per 1 juni a s een heel leuk appartement te huur in Den Haag Het ligt aan de Loosduinsekade t o begraafplaats Laan van Eik en Duinen tramlijn 2 stopt voor de deur...

Ik heb per 1 juni a.s. een heel leuk appartement te huur in Den Haag. Het ligt aan de Loosduinsekade (t.o. begraafplaats Laan van Eik en Duinen), tramlijn 2 stopt voor de deur, winkelcentrum en bushalte zijn om de hoek (Escamplaan, ong. 5 min. lopen). Het is gelegen op de 3e verdieping (geen lift), afgesloten portiek.
Indeling: Zeer grote woonkamer (ong. 12 x 4) met vaste boekenkast (op de foto nog rood, maar is inmiddels wit geverfd, net als alle muren in woon- en slaapkamers + plafond in de woonkamer). Openslaande deuren naar balkon. Aparte keuken met toegang naar ander balkon. Op beide balkons zit een bergkast. Slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon en in de slaapkamer zit een grote, vaste kast. Slaapkamer aan de voorzijde, ook voorzien van grote, vaste kast. Woon- en slaapkamers zijn voorzien van laminaat. Apart toilet, badkamer met douche en wasmachine-aansluiting en lichtkoepel in het dak. Hal met bergkast en kast waar CV hangt (huurder sluit hier zelf een onderhoudscontract voor af), met ook hier aansluiting voor de wasmachine.
Woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, gang + keuken zijn voorzien van een zwart/wit tegelvloer.
Op de begane grond is er nog een aparte berging/schuur, welke alleen toegankelijk is via het eigen portiek.
Overdag gratis parkeren voor de deur, tussen 18.00 - 24.00 uur betaald (bewonersvergunning kost ong. 130-150 euro per jaar)
Het appartement is in principe voor onbepaalde tijd te huur, maar wel voor minimaal een jaar. Huur is € 850,= per maand, exclusief gas/water/licht. Borg is een maand huur.
Woning is zeer geschikt voor een stel of 2 (liefst wat oudere) studenten. Binnenkort organiseer ik een kijkavond (op een maandag of woensdag), dus mocht je interesse hebben in deze woning, mail me dan!
Alleen serieuze gegadigden reageren a.u.b.!!!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger