Aangeboden: Ruim uniek 2 appartement in RIJKSMONUMENT Prinsegracht

- Prijs: € 885,00 - Datum: Vandaag - Te huur aangeboden uniek zeer ruim twee kamer appartement gebouwd rond 1800 aan de Prinsegracht Het appartement is gelegen op de 2e verdieping hoek Prinsegracht Varkenmarkt met...

Te huur aangeboden uniek zeer ruim twee kamer appartement gebouwd rond 1800 aan de Prinsegracht.
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping , hoek Prinsegracht/Varkenmarkt met uitzicht op de Prinsegracht en het Koorenhuis gebouwd in 1662.
Het appartement is op loopafstand van het centrum van Den Haag met de Grote Markt, leuke restaurants en terrasjes, grote warenhuizen zoals V&D,Bijenkorf,Hema en vele andere winkels en bioscopen.
Zeer goede verbindings mogelijkheden naar alle grote snelwegen en openbaar vervoer voor-zieningen.
Het appartement heeft een ruime woonkamer van 34 m2 met open keuken, de keuken is voorzien van Koelkast,Vriezer, oven met 4 pits kookplaat met afzuiginstallatie .Ruime slaapkamer van 16 M2 ,badkamer met ligbad en toilet.
In de woonkamer is een binnentrap zodat u het dakterras kunt bereiken.
Het appartement is geheel gerenoveerd , Voorzien van CV installatie, intercom en prachtig Laminaat.

De huurprijs van dit prachtige unieke appartement bedraagt 885,00 per maand excl.Minimale huur periode een jaar en een maand borg.
Het appartement per direct beschikbaar.
Kosten parkeer vergunning €3,00 per maand. bezoekers vergunning € 1,60 per maand ( gemeente Den haag)


Unique apartment in de center of The Hague.In a historic building situated 2 room apartment, just a few staps from the City centre,restaurants,bars and shops. Near all major roads and public transportation
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger