Aangeboden: Den Haag, app. bij Centraal station, bezuidenhout

- Prijs: € 625,00 - Datum: Vandaag - Emmastraat Bezuidenhout Den Haag 625 Inclusief g w e De studio aan de Emmastraat is gelegen in het zeer populaire Bezuidenhout gebied op de 2e etage aan de voorzijde van het...

Emmastraat, Bezuidenhout Den Haag, 625 Inclusief g/w/e

De studio aan de Emmastraat is gelegen in het zeer populaire Bezuidenhout gebied op de 2e etage aan de voorzijde van het huis. De woning is voorzien van een CV en een mooie laminaat vloer. De woning is gelegen nabij het centraal station, openbaar vervoer en gezellige winkelstraat. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De studio is voorzien van een ruime woon en slaapkamer. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een gaskookplaat en magnetron. De badkamer is voorzien van een uitstekende douche/ toilet combinatie met vaste wastafel. Tevens is in het appartementen complex een centrale wasmachineplaats aanwezig.

De woning is voor maximaal 1 persoon.


Bent u op zoek naar een huurwoning... doe het dan eens Anders. Anders Huren is een bemiddelingskantoor gespecialiseerd in de huursector. Oftewel Anders Huren heeft al de expertise in huis om u een goede begeleiding te geven naar uw nieuwe thuis. Wij zullen dus samen met u, aan de hand van uw zoekprofiel, uw nieuwe woning vinden.

Een paar stappen verwijderd van uw thuis... het enige wat nog rest is een inschrijving via onze website, of als u echt niet kunt wachten, kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.
Anders Huren is gevestigd in Voorburg, aan de rand van Den Haag. Uiteraard bent u van harte welkom.

Anders Huren

Prinses Mariannelaan 87A
2275 BB Voorburg
Tel: 070-300 47 07
Fax: 070-386 52 86

www.anders-huren.nl
email: anders@anders-huren.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger