Aangeboden: Te koop eengezinswoning in Nootdorp

- Prijs: € 298.000 - Datum: Vandaag - Op een heerlijke rustige locatie in de wijk Vrouwtjeslant aan een autoluwe straat gelegen goed onderhouden 2 meter uitgebouwde 2003 eengezinswoning met voor en zonnige...

Op een heerlijke rustige locatie in de wijk "Vrouwtjeslant" aan een autoluwe straat gelegen, goed onderhouden 2 ½ meter uitgebouwde (2003) eengezinswoning met voor en zonnige achtertuin (N-W) met extra uitgebouwde stenen berging en achterom.
Kavelgrootte 157 m2 eigen grond.
Het winkelcentrum de Parade alsmede het openbaar vervoer is binnen enkele minuten bereikbaar.

Begane grond:
Entree, hal, toilet, middels deur bereikt men de woonkamer van ca. 27 m2 aan de voorzijde, aan de achterzijde van de woning ruime open-keuken in 2003 uitgebouwd tot heerlijk ruime eetkeuken en studie hoek. De 2 lichtkoepels zorgen voor veel lichtinval waardoor er een heerlijke lichte ruimte is ontstaan. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Via de eetkeuken toegang tot de achtertuin met 6 meter lange stenen berging en achterom.

1e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers van resp.(ca. 4.20x3.20, ca.3.20x2.85 en ca.3.15x2.50), waarvan twee met een dakkapel, badkamer met ligbad, 2e toilet en vaste wastafel incl. ombouwkast, designradiator, hoekbad met douche en glazenwand.

2e verdieping:
ruime overloop, opstelplaats droger, bergruimte en dakraam. Ruime 4e slaapkamer met wastafel, velux dakraam en dakkapel.

Bijzonderheden:
- uitbouw woning achterzijde 2 ½ meter 2003 en extra studie/computerhoek
- uitgebouwde schuur/berging 6 meter
- begane grond voorzien van vloerverwarming
- bijna overal dubbelglas
- buitenkraan voor en achter
- schilderwerk buitenzijde 2011
- bouwjaar 1982

Bovengenoemde prijs is k.k.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar of neem contact op met de desbetreffende WVK makelaar in Nootdorp welke te bereiken is op 015 310 9948 of via de email op nootdorp@wvk.nl.
http://www.funda.nl/koop/nootdorp/huis-47068224-blauwere
genlaan-6/
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger