Aangeboden: Leuk en compleet startersappartement in Zoetermeer

- Prijs: € 135.000 - Datum: Vandaag - Gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex een hele nette 2 kamer woning met zonnig balkon en berging op de begane grond nabij Winkelcentrum Stadshart...

Gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex een hele nette 2 kamer woning met zonnig balkon en berging op de begane grond, nabij Winkelcentrum Stadshart en Buytenwegh. Deze woning is voorzien van een fraaie tegel laminaatvloer in een donkere kleurstelling. De wanden zijn met glasvezel behang afgewerkt. Keuken is vervangen en er is een vaatwasser, kookplaat met afzuigkap en combi-magnetron ingebouwd. Design radiator boven het aanrecht is heel praktisch. De vries- en koelkast zijn ter overname. In de badkamer is een half ronde douchecabine ingebouwd met meerder douchekoppen. Fraai badkamermeubel, toilet en design radiator. Ruime slaapkamer met grote ingebouwde garderobekast (2.40 breed bij 0.60 diep hoogte tot aan het plafond incl. verlichting). Actieve VVE, bijdrage € 58,-- p/m.

Indeling: entree, meterkast, bergkast met opstelling wasmachine/droger, cv. Kast (leaseketel, contract ter overname). Woonkamer 4.31x4.02 met toegang tot het balkon 3.90x1.28. Slaapkamer 2.82x3.38 met vast plafondhoge kast. Nette keuken 2.70x2.20 met aan beide zijde een werkblad van kunststof, gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron. Veel kastruimte. Badkamer met fraaie douchecabine, wastafelmeubel, toilet en design radiator. Een leuk en compleet appartement waarbij snelle oplevering mogelijk is.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1978
VVE (aktief) Bijdrage € 58,-- p/m.
Renovatie badkamer en keuken in 2009.


Vraagprijs 135.000, zie funda voor nog meer foto's en 3D plattegrond
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger