Aangeboden: Schitterend appartement op een toplocatie in Den Haag

- Prijs: € 890,00 - Datum: Vandaag - Nederlands Kenmerken Regio Centrum Den Haag Gedempte Sloot Net gerenoveerd 2 kamer appartement Woonoppervlak 60 m Prijs 890 00 incl Per direct beschikbaar Eigen...

Nederlands:

Kenmerken:

Regio: Centrum Den Haag
Gedempte Sloot
Net gerenoveerd 2-kamer appartement
Woonoppervlak: 60 m²
Prijs: € 890,00 incl.
Per direct beschikbaar
Eigen parkeerplaats

Beschrijving:

Schitterend, net gerenoveerd, gestoffeerd 2-kamer appartement te huur met ruim balkonterras op het zuiden en uitzicht op een park aan de ene zijne en de grote kerk aan de andere. Op 2 minuten loopafstand van het centrum van Den Haag. Het appartement is instapklaar te noemen. Zowel de keuken, als de badkamer als het gehele appartement is recent gemoderniseerd. Het woonoppervlak van het appartement is bijna 60m2 en er is een berging en een garage op de begane grond.

Indeling:

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het kleinschalige complex van appartementen. Via een beveiligde entree zijn de appartementen bereikbaar. Entree, hal met meterkast, ruime lichte slaapkamer, luxe badkamer welke is voorzien van een doucheruimte, toilet, wastafel en ruimte voor een wasmachine en een droger. De lichte woonkamer is voorzien van een mooie, nieuwe laminaatvloer en een splinternieuwe luxe open keukeninrichting voorzien van diverse apparatuur.

Locatie:

De Gedempte Sloot is gelegen in het centrum van Den Haag. De rustige locatie is gelegen op 2 minuten loopafstand van de binnenstad en diverse winkellocaties waaronder een Albert Heijn op loopafstand. De uitvalswegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. In de directe omgeving zijn gelijkwaardige appartementen gelegen alsmede eengezinswoningen. Deze woning wordt aangeboden met binnen parkeerplaats.

English:

Specifications:

Region: Centre Den Haag
Gedempte Sloot
Just renovated 2-room appartment Den Haag
Livingspace: 60 m²
Price: € 890,00 incl.
Directly Available
Included Parkingspace

Features:

Beautiful, just renovated 2-room appartment for rent with spacious balcony situated on the southen with view on a park. On the other side there is a view on the big Church. The appartment is 2 minutes walking distance from the city centre of the Hague. The kitchen and the bathroom have been recently modernised. The livingspce is 60m² and it's including a parkingspace and a storageroom on the groundfloor.

The appartment is situaded on the first floor of a small appartmentcomplex. The entrance of the building is secured. The appartment has a spacious hall with closet for electricity, spacious and light bedroom, new bathroom with shower, sinkand space for a washing machine and dryer. Teh toilet is seperate. The big livingroom has new laminating and a brandnew, luxurious kitchen with a built in microwave and fridge.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger