Aangeboden: Nieuwbouw eengezinswoningen in Den Haag Moerwijk

- Prijs: € 825,00 - Datum: Vandaag - Als onderdeel van het nieuwbouwproject De Ridderof in Moerwijk Oost biedt Vestia 17 eengezinswoningen te huur aan De riante 2 5 laagse woningen beschikken over een voortuin en...

Als onderdeel van het nieuwbouwproject De Ridderof in Moerwijk-Oost, biedt Vestia 17 eengezinswoningen te huur aan. De riante 2,5-laagse woningen beschikken over een voortuin en een ruim dakterras. Daarnaast beschikt u over een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage, die vanuit uw woning te betreden is.

Indeling
Begane grond: entree, vrij indeelbare ruimte voorzien van meterkast en toilet, onbenoemde ruimte van 5,2 m2 directe toegangsdeur naar de parkeergarage.

Eerste verdieping: ruime living met open keuken, voorzien van wasemkap en kookplaat. De schuifpui geeft u toegang tot het riante terras.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde van de woning van 16 m2, tweede en derde slaapkamer van 8 en 11 m2, technische ruimte, aparte wasmachineruimte, ruime badkamer met douche, toilet en wastafel.

Prijzen
De huurprijs is € 825,- per maand inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten van € 10,57. Daarnaast betaalt u voor de levering van energie een voorschot stookkosten en vastrecht, prijsindicatie: € 90,90 per maand (onder voorbehoud).
Vereist minimaal bruto-inkomen: € 3.500,- per maand.

Geïnteresseerd? Wees er snel bij!
De woningen zijn te huur vanaf 1 maart 2011. Op 14 januari kunt u tijdens een open huis van 15.30 - 17.30 de modelwoning bezoeken. De modelwoning is gelegen aan de Verwoldestraat 22. De makelaar is aanwezig om u uitgebreid te informeren.

Schrijf u nu vast in!
U kunt zich nu al inschrijven als geïnteresseerde. Neem voor inschrijving of meer informatie contact op met Vestia Makelaardij, via telefoonnummer (070) 356 51 10 of makelaardij@vestia.nl
Kijk voor meer aanbod op www.vestiamakelaardij.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger