Aangeboden: Appartement in Den Haag Mariahoeve

- Prijs: € 105.000 - Datum: Vandaag - Op een unieke locatie in het gewilde Mariahoeve ligt dit 2 kamer appartement met zonnig balkon zuidwesten over de hele breedte van de flat Het appartement ligt op de bovenste...

Op een unieke locatie in het gewilde Mariahoeve ligt dit 2-kamer appartement met zonnig balkon (zuidwesten) over de hele breedte van de flat. Het appartement ligt op de bovenste verdieping. Er is een inpandige ruime berging in de onderbouw en er is een eigen (met slagboom afgesloten) parkeerterrein voor bewoners.
Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex in de nabijheid van winkelcentrum 't Kleine Loo en Leidschenhage, sportvoorzieningen, tram/bushalte, NS Station Mariahoeve en uitvalswegen naar centrum, A4 en A44. Het complex is gebouwd omstreeks 1962, het woonoppervlak is circa 55m2, de inhoud bedraagt circa 180m3. De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 257,50 per maand, incl. stookkosten, ophalen van huisvuil bij de voordeur, schoonmaken van lift en trappenhuis 1x p/w en onderhoud.

Indeling begane grond:
Keurige, afgesloten hoofdentree met brievenbussen, bellenplateau en intercom. Ruime afgesloten centrale hal met lift, trappenhuis en toegang tot de inpandige bergingen.

Entree van het appartement:
Gang met opstelplaats voor wasmachine, meterkast, diepe inbouwkast, intercom. Douche, apart toilet. Lichte woonkamer ca. 4,50 x 3,50m. Eenvoudige keuken van 3,5 x 1,50m met gasfornuis en koel/diepvriescombinatie. Het balkon is te bereiken via de woonkamer of de keuken. Ruime slaapkamer aan de galerijzijde ca. 4,5 x 3,50m.

Bijzonderheden:
- De flat is beschikbaar per 1 augustus 2011. Eerdere oplevering is bespreekbaar.
- Gordijnen, wasmachine en diverse meubels zijn bij de prijs inbegrepen.
- Zeer gezonde V.V.E., de reserve groot onderhoud bedraagt per eind 2010 circa € 170.000,--.
- Erfpacht vast tot en met 31 december 2035, jaarlijkse canon circa € 61,-- (aftrekbaar!).
- Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming d.m.v. blokverwarming en warmwater middels een keukengeiser.
- Beschermd stadsgezicht en artikel 55 wet bodembescherming is van toepassing.
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en rondom de flat.

Zoekt u een starterswoning of een "pied à terre" dan moet u dit huis zeker gezien hebben!
Meer foto's volgen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger