Aangeboden: Gestoffeerd Penthouse fantastisch uitzicht Den Haag-Nootdorp

- Prijs: € 895,00 - Datum: Vandaag - Omschrijving Topappartement met een fantastisch uitzicht over Nootdorp en de voetbalvelden gelegen op de vijfde etage boven het nieuwe winkelcentrum Parade Tram 15 stopt op 50...

Omschrijving
Topappartement met een fantastisch uitzicht over Nootdorp en de voetbalvelden, gelegen op de vijfde etage boven het nieuwe winkelcentrum 'Parade'. Tram 15 stopt op 50 meter loopafstand van het complex en brengt u binnen 20 minuten midden in het centrum van Den Haag en overige omliggende locaties. De winkels zijn gelegen onder het complex. AH, Super de Boer, Blokker, Hema, slager, groenteboer en 70 andere winkels zijn op steenworp afstand van de woning te bereiken. De garage beneden het centrum biedt u de mogelijkheid om uw auto veilig en overdekt te parkeren.

Indeling
Indeling: centrale entree, videofooninstallatie, lift/trappenhuis, vijfde etage, entree woning, hal, slaapkamer (circa 10 m2), luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel en badmeubel, slaapkamer (circa 15 m2), berging (circa 5 m2), separate toilet, nieuwe open keuken met keramische kookplaat, vaatwasmachine en prachtige eetbar; Ruime woonkamer (circa 50 m2) met fraai uitzicht over Nootdorp met toegang tot ruim balkon. Separate berging beneden. De woning is in 2003 gebouwd. De totale oppervlakte van de woning bedraagt 115 m2. Deze woning is voorzien van een eikenhouten laminaat vloer.
Beslist de moeite waard om te bekijken. Dit is werkelijk een prachtig nieuw appartement!!

Bijzonderheden
Fraai uitzicht; op steenworp afstand van winkels; keurige woning. De prijs is exclusief € 85,00 servicekosten.

Tuin/balkon
ruim balkon
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger