Aangeboden: Wonen in het gezellige Zeeheldenkwartier bij het centrum

- Prijs: € 815,00 - Datum: Vandaag - Te huur aangeboden per direct keurig ruim 3 kamer appartement gemeentelijk monument deels gestoffeerd op de eerste verdieping in de Elandstraat Gelegen in het gezellige...

Te huur aangeboden per direct keurig ruim 3 kamer appartement ( gemeentelijk monument) deels gestoffeerd op de eerste verdieping in de Elandstraat.
Gelegen in het gezellige zeehelden kwartier , op loopafstand van het centrum met de Paleistuin en het Noordeinde om de hoek is de sfeervolle Piet Heinstraat met een groot diversiteit van winkels.Albert Heijn ,Mac Donald zijn ook op loopafstand evenals het openbaar vervoer.
Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer ca 22m2 met balkon, ruime slaapkamer ca 15 m2 met uitzicht op de Elandstraat richting centrum (Paleistuin/koninklijke stallen) . en een kleine kamer ca 6 m2 . Ruime keuken ca 7 m2 en een toilet douche combinatie.
De woning is voorzien van CV installatie, intercomsysteem en heeft een eigen veilige fietsen berging.

De huurprijs bedraagt 815,00 per maand excl gas/licht/water (eigen meters)minimale huurperiode een jaar , een maand borg. geen contract kosten.
Huurprijs incl ruiten bewassing voorzijde (excl Balkon) en Ziggo radio/TV signaal ( geen internet)
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger