Aangeboden: Ruim sfeervol dubbel bovenhuis (hofje in Regentessekwartier)

- Prijs: € 850,00 - Datum: Vandaag - Dubbel bovenhuis in een net en gezellig hofje in het Regentessekwartier De locatie is ideaal dicht bij winkelstraat 10 min fietsen van het centrum 15 minuten naar het strand en...

Dubbel bovenhuis in een net en gezellig hofje in het Regentessekwartier. De locatie is ideaal; dicht bij winkelstraat 10 min fietsen van het centrum, 15 minuten naar het strand en dichtbij OV.

Indeling: Via een eigen entree en trap komt u in een halletje, waarvandaan de woonkamer bereikt kan worden. De woonkamer (18m2) staat middels een toog in verbinding met een klein tussenkamertje (5m2) die vervolgens toegang biedt tot de voor/eetkamer (12m2).
Aan de achterzijde bevindt zich de afgesloten keuken met wasmachine- aansluiting. De keuken wordt momenteel vervangen door een nieuwe moderne keuken met alle hedendaagse faciliteiten (vaatwasser, gastoestel, koel/vriescombinatie).
Via de hal komt u via de trap naar de tweede etage; aan de achterzijde is een ruime slaapkamer (15m2..dakterras is mogelijk) en aan de voorzijde een tweede slaapkamer (10m2). Beide slaapkamers hebben een eigen wastafel. Tussen de slaapkamers in bevindt zich de badkamer met douche en toilet die tevens vernieuwd wordt.

De gehele woning verkeerd in nette staat met beneden een nieuwe laminaatvloer en dus een net vernieuwde keuken en badkamer. Verwarming middels CV.

Beschikbaar: per 15 januari
Prijs: €850,- excl g/w/l (voorschot is ca. €75,-)
Eventueel is de woning gemeubileerd te huur tegen meerprijs.

Bel voor een bezichtiging: Wouter Wissingh 06-26164718

Let op: Voor deze woning worden geen bemiddelingskosten in rekening gebracht
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger