Aangeboden: Vierkamer benedenwoning, 1920, Valkenboskwartier Den Haag

- Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Mooie 4 kamer parterrewoning in de Fahrenheitstraat met kleine groene achtertuin op het zuid westen grotendeels gerenoveerd Oude woning uit de jaren 20 met glas in lood en...

Mooie 4-kamer-parterrewoning in de Fahrenheitstraat, met kleine, groene achtertuin op het zuid-westen, grotendeels gerenoveerd. Oude woning uit de jaren '20 met glas in lood en andere oude details. Alles op begane grond, achter elkaar gelegen:

Voorkamer met twee grote ramen en glas in lood(5.00 x 3.25 m), en achterkamer (4.05x3.25 m) met openslaande tuindeuren. Beiden voorzien van eikenhouten parket ge-olied. Gang met toilet en ruimte voor fietsen/kapstok. Keuken (bruynzeel) met natuurstenen aanrecht, ruime vaatwasser en combi-ovenmagnetron, 5-pits gaskookplaat, voorzien van houtenvloer en deur naar de tuin. Badkamer met houten vloer en wand, met bad/douche in een, en wastafel. 1e slaapkamer (4,95x2,70 m ) grenzend aan tuin, en achterste slaapkamer (4,15 x 3,15 m) met grote daklichtkoepel, houten vloer en deur met glas grenzend aan de tuin. Deze kamer zou gebruikt kunnen worden als klein werkatelier voor schilderen/tekenen, vanwege veel zon-inval.

We zijn op zoek naar (een) nette, niet-rokende bewoner(s). Huisdieren zijn, in overleg, toegestaan.
De woning kan GEMEUBILEERD bewoond worden. De huur E750,- is exclusief energiekosten e.d..

De woning kan in twee delen gesplitst worden en als zodanig bewoond worden. In dit geval zal de huur met E 25,- p.p. verhoogd worden.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger