Aangeboden: keurig gestoffeerde studio met balkon en berging Mariahoeve

- Prijs: € 450,00 - Datum: Vandaag - Robertaland 26 te 2591 Hz s Gravenhage Type woning Zelfstandige Studio met balkon en Berging Totale huur per maand 525 inclusief 75 00 voorschot stoken en servicekosten...

Robertaland 26 te (2591 HZ) s-Gravenhage

Type woning Zelfstandige Studio met balkon en Berging

Totale huur per maand € 525,- (inclusief € 75,00 voorschot stoken en servicekosten, exclusief gas, water en electra)

Omschrijving
Keurige zelfstandige gestoffeerde Studio gelegen aan de rand van Mariahoeve (Den Haag) met een totale woonoppervlakte van circa 40 vierkante meter. De woning is gelegen in een veilige en rustige woonomgeving met een gemeenschappelijke tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is de woning gelegen nabij winkels en openbaar vervoer.

Indeling
De woning is gelegen op de eerste woonlaag (bereikbaar via klein trapje) en heeft een woon/slaapkamer van circa
23 m2; een eigen douche, wastafel en toilet; gesloten keuken met wasmachineaansluiting en opstelling boiler aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde. Tevens heeft de woning een eigen berging in de onderbouw en een algemene gezamenlijke berging. De vermelde huurprijs is inclusief de hieronder vermelde servicekosten en stookkosten en exclusief gas, water en licht.

Bijzonderheden
Het betreft een zelfstandige woonruimte nabij winkels. Ruime parkeermogelijkheden voor de woning en op eigen terrein (gratis). Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij verzoeken u vriendelijk uw belangstelling per e-mail aan ons kenbaar te maken! de woning is voorzien van een nette laminaatvloer en is keurig onderhouden. Tevens is de woning netjes geschilderd en voorzien van een nette badkamer. alleen beschikbaar voor keurige huurders met een passend inkomen. de woning is voor een éénpersoonshuishouden. huisdieren en roken niet toegestaan.

De Servicekosten en Stookkosten bestaan uit:
schoonmaken algemene ruimte; glazenwassen; onderhoud tuin; glasverzekering; huismeester; klein onderhoud algemene ruimte en CV-ketel. voorschot in de stookkosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
info@sandervanleeuwen.nl of 06-54954666
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger