Aangeboden: Geheel gerenoveerde benedenwoning met een zonnige tuin!

- Prijs: € 379.000 - Datum: Vandaag - Te koop benedenwoning te Scheveningen aan de Pansierstraat 34 De woning is in 2004 volledig gerenoveerd De woning bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het...

Te koop benedenwoning te Scheveningen aan de Pansierstraat 34. De woning is in 2004 volledig gerenoveerd.
De woning bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het Scheveningse strand.

De woning heeft een zeer grote woonkamer met open haard grensend aan de zonnige tuin.
De woonkamer is 12 meter diep en 4 meter breed en grens aan de tuin die 3,5 meter breed is en 10 meter diep.

In de hal bevind zich het toilet en leidt naar de kelder waar de wasmachine en droger kunnen staan. De cv, uit 2007, bevindt zich hier ook. Daarnaast langs twee muren voldoende opbergplanken.

Door de hal komt u in de nieuwe witte hoogglans keuken, greeploos, compleet met koelkast, afwasmachine en Falcon 1092 deluxe RVS met bijpassende afzuigkap. Het keukenblad is massief graniet in mat zwart.

In het achterhuis, grensend aan de tuin bevind zich de badkamer met bad douche en wastafel. De badkamer heeft een deur naar de tuin.
Daarnaast bevinden zich een tweetal slaapkamers boven elkaar. Beide hebben een royale afmeting en zijn in 2009 volledig opnieuw geisoleerd en hebben nieuwe bedrading en afwerking gekregen. Daarnaast de mogelijkheid om in beide slaapkamers een tv aan de muur te bevestigen, keurig in de muur weggewerkt.

Een compleet huis en direct te betrekken. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen op het volgende nummer 06-41560875.

De woning maakt deel uit van een VVE met de bovenwoning nr 36, de VVe is actief en heeft een bijdrage van 20 euro per maand. Het buitenschilderwerk en de daken zijn recentelijk nagelopen en/of vernieuwd. Het geheel is in keurige staat.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger