Te huur Dubbele Bovenwoning: PER DIRECT

Gelegen in een leuk rustig straatje nabij winkels en openbaar vervoer, goed onderhouden 3/4 kamer dubbele bovenwoning op de 1e en 2e etage met vliering (3e etage) en balkon.

Indeling:
De woning is als volgt ingedeeld: entree op straatniveau via eigen af te sluiten voordeur, hal met binnentrap naar de 1e verdieping;
1e etage: zeer ruime en lichte woon-/ eetkamer met een open keuken, welke voorzien is van een gaskookplaat en koelkast. Het achterbalkon (met vaste kast) is te bereiken vanuit de woonkamer via de schuifpui en vanuit de keuken via een deur.
2e etage: overloop met vaste kast. Ruime voorslaapkamer over de volle breedte aan de voorzijde van de woning, achterslaapkamer en een nette badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en toilet. Vliering middels vlizotrap te bereiken.

Ligging:
De woning is zeer centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer (lijn 1, 10, 16, 17, 18). Op lo opafstand gelegen van station Hollands Spoor, de Megastores, winkels aan de Gouverneurlaan, Oud Rijswijk, de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan. Nabij het centrum van Den Haag en diverse uitvalswegen (A4, A12, A13).

Overig:
De woning is voorzien van centrale verwarming (cv) en dubbelglas. Verder is de woning gedeeltelijk gemeubileerd en volledig gestoffeerd en dus DIRECT bewoonbaar.

Huurprijs:
• De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, water, kabel, telefoon, internet en andere aansluitingen).
• Bedrag is per maand €725.-
• De waarborgsom bedraagt €825.-
• 1 maand huur vooraf.
• Huisdieren in overleg.
• Let op: GEEN bemiddelingskosten!
• Beschikbaar: PER DIRECT!
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger