Super appartement te huur in Den Haag (nabij Theresiastraat)

In rustige straat van het gezellige Bezuidenhout, gelegen op de 1e etage, leuk en goed onderhouden 3 kamer appartement met balkon aan de achterzijde. De winkels aan de Theresiastraat liggen op loopafstand en de verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn uitstekend.
Indeling:
Open portiek, entree appartement op de 1e etage, ruime hal met kastruimte. Woonkamer (ca.542x343) met bijgetrokken voorzijkamer (ca.246x266) voorzien van laminaatvloer, schuifseparatie met 2 kasten naar de slaapkamer (ca.534x270) aan de achterzijde. Keuken (ca.300x197) o.a. voorzien van modern blok met vaatwasser, koelkast en 4-pits gaskookplaat, deur naar het achterbalkon. Modern betegelde badkamer (ca.300x194) voorzien van wastafel, ligbad met jetstream, wastafel en aansluiting voor wasmachine/droger, openslaande deuren naar het balkon. Separaat toilet. Het appartement verkeert in een nette staat en kan zonder noemenswaardige extra kosten worden betrokken.
Bijzonderhed en:
- De huurprijs is exclusief gas/water/licht- Het appartement staat tevens te koop- Rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas- Eigen grond
Voor meer informatie kunt u mij telefonisch bereiken.
Met vriendelijke groet,
Lisette
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger