Ruime hoekwoning gelegen net buiten den Haag

Hofje van Maat 9 te PoeldijkDeze moderne en zeer ruime hoekeengezinswoning is gelegen in de recent gebouwde wijk "Poeldijk Noord Oost". Deze ruim opgezette woonwijk ligt aan de rand van Poeldijk en heeft goede ontsluiting op het landelijke wegennet. De wijk kenmerkt zich door zijn kindvriendelijkheid zo is er een basisschool met naschoolse opvang en kinderdagverblijf.
De woning is gebouwd in 2002 en gelegen op 172 m2 eigen grond.
Indeling: Via de verzorgde en bestraatte voortuin welke is voorzien van een gemetseld muurtje met sierhekwerk komt men bij de entree.Ruime hal met meterkast, vaste kast, trapopgang modern en geheel betegeld toilet met fonteintje en deur naar de living. De ruime living van ca. 53 m2 (incl. keuken) heeft aan de zijzijde een kleine erker met een heerlijke lichtinval boven de eettafel en aan de achterzijde is er schuifpui naar de tuin.Aan de voorzijde is er een lichte keuken met natuursteen werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser.De zonnige achtertuin op het noordoosten is geheel bestraat en heeft zeer ruime stenen berging, waterkraantje en achterom.De gehele begane grond is voorzien van spachtelputzwanden, geschuurd plafond en plavuizen vloer met vloerverwarming.
Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde is er een slaapkamer van ca. 20 m2 met riante vaste kastenwand. Aan de voorzijde is er een slaapkamer van ca. 13 m2 eveneens met vaste kastenwand.De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien zo is er een ligbad, douchecabine , 2e hangend toilet, designradiator, wastafelmeubel en tv-aansluiting.De gehele eerste verdieping is voorzien van een geschuurd plafond.
Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met opstelplaats voor wasmachine en droger, cv-combiketel 2002, zonneboiler, mv-unit en veelbergruimte.Op deze verdieping bevindt zich tevens een slaapkamer van ca. 15 m2.
De gehele woning is optimaal geïsoleerd waaronder geheel voorzien van dubbele beglazing.


De woonoppervlakte is ca. 137 m2De inhoud van de woning bedraagt ca. 425 m3
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger