**All-IN***3 Slaapkamers of gehele appartement te huur***

All-in Deze fraaie 4-kamer hoekmaisonnette is gelegen op de 2e en 3e etage. De woonkamer is gelegen op de 3e etage, zodat u een mooi en vrij uitzicht heeft. Woning is voorzien van veel raampartijen voor extra lichtinval. Het overdekte en ruime balkon waar u prima met meerdere personen kunt zitten. Bij het appartement hoort ook een eigen parkeerplek en berging. De woning heeft 3 zeer ruime lichte slaapkamers.

2e woonlaag
Ruime hal, toegang naar de 3 ruime slaapkamers. Kamers zijn voorzien van meerdere ramen. Grote badkamer, toilet met luxe douche(stoom)cabine. De WMA en wasmachine opstelling treft u hier ook aan. Ruime overloop, trap naar 3e etage.

3e woonlaag
Ruime overloop met glaspartij van plafond tot vloer, toegang tot woonkamer (820x460) en woonkeuken (440x350). Modern toilet met fontein en lichte tegels.
De ruime living is speels van opzet door de extra raampartijen vloer tot plafond aan balkonzijde en overloop is het erg licht. De woonkamer is geheel naar eigen inzicht in te richten omdat de ruimte hier optimaal is. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang naar het ruime (inpandig) balkon (150x440) waar u van de buitenlucht kunt genieten, uit de wind zit, dankzij het extra aangebrachte overdekte dak. De vloer is voorzien van een zeer mooie "kersenkleurige" laminaatvloer.

De bijzonder mooie (Italiaanse) ivoorkleurig keuken met inbouw spotjes. De keuken is de "eye catcher" van de woning. Het prachtige grote kookeilandU bevat veel grote opbergladen. Boven het kookeiland is een extra afzuigkap aangebracht voor de speciaal ingebouwde lava grill. De keuken bevat alle apparatuur. Zowel het kookeiland en het keukenblad is van zwart graniet. Naast de keuken is een opbergruimte te gebruiken als voorraadkast.

Kamer prijzen €385 (17m2), €420 (23m2), €420 (23m2) inclusief internet, gas, water en licht.
Woning is ook voorzien van wasmachine, meubels, kledingkast, garderobe en nog veel meer.
Huur prijs voor gehele appartement €950 excl.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger