Aangeboden: Te huur mooie zonnige etage met dakterras in Valkenbos 625ex

- Prijs: € 625,00 - Datum: Vandaag - Te huur leuke etage in Valkenboskwartier in de Hendrik van Deventerstraat Winkelstraten de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat om de hoek Dichtbij openbaar vervoer sneltram en...

Te huur, leuke etage in Valkenboskwartier in de Hendrik van Deventerstraat. Winkelstraten, de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat om de hoek. Dichtbij openbaar vervoer (sneltram) en uitvalswegen naar de snelweg.

De etage is onlangs opgeknapt en heeft laminaat in alle kamers. Het betreft een volledige etage met een kleine slaapkamer, woonkamer, een aparte keuken en douche en toilette. Verder heeft de etage centrale verwarming en een ruim en zonnig terras volledig op het Zuiden !

De huurprijs is 625 ex en daar komt nog 50 euro voorschot van g/w/l bij. De etage is niet geschikt voor mensen met kinderen en je dient een vast inkomen te hebben.

Ben je geinteresseerd schrijf dan een email naar onderstaande email adres en geef kort een toelichting wie je bent en met wat je situatie is; alessandra.rivaldo@gmail.com
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger