Aangeboden: eengezinswoning te huur den Haag uit 2010! IN PRIJS VERLAAGD

- Prijs: € 1.050,00 - Datum: Vandaag - Wederom In Prijs Verlaagd Voor De Snelle Beslisser Een 3 verdiepingen woning welke is uitgerust met ecologische vloerverwarming en mechanische ventilatie Alle ramen zijn hoog...

WEDEROM IN PRIJS VERLAAGD, VOOR DE SNELLE BESLISSER

Een 3 verdiepingen woning welke is uitgerust met ecologische vloerverwarming en mechanische ventilatie.Alle ramen zijn hoog rendement + + glas, is extra dik voor de veiligheid en isolatie. Alle kamers hebben een onafhankelijke controle voor verwarming en mechanische ventilatie.
Een andere veiligheidsvoorziening is de eerste poort die u door gaat met de auto, fiets of te voet naar het binnengebied om daarna je prive garagedeur te openen met de afstandsbediening.
Alle lichten in het huis zijn LED. Het huis heeft een Frans balkon aan de voorzijde. Op de eerste verdieping is er een garage met afstandsbediening, prive-gebied buiten met een andere poort, die op afstand bestuurbaar is, kantoorruimte, garderobe kast, extra ruimte onder de trap en ruime hal.
Op de 2e verdieping vindt u een toilet op de gang, ongeveer 60mA ² woonkamer met flatsceen LCD-scherm, gloednieuwe open keuken met alle apparatuur vaatwasser, oven, magnetron, vriezer, eethoek, gigantische terras ramen en schuifdeur naar het terras.
Op de 3e verdieping is er nog een toilet, 1 grote slaapkamer met tv nieuw elektrisch verstelbare bed om rechtop te zitten, nieuwe kast met schuifdeuren, zeer ruime badkamer, een kamer met dezelfde nieuwe kast met schuifdeuren en bed, apart washok, meegeleverd met nieuwe wasmachine en droger. Op loopafstand vindt u het "Zuiderpark", die een meer, jogging routes, fitness apparatuur, vrije tijd. Het centrum van Den Haag is 10 tot 15 minuten met de fiets waar je veel winkels, restaurants, bioscopen etc. hebt. Scheveningen ligt op 15 minuten rijden met de auto. Openbaar vervoer is beschikbaar net buiten de deur 2 minuten lopen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger