Aangeboden: Statenkwartier apartment. Juni 2011 gerenoveerd

- Prijs: € 230.000 - Datum: Vandaag - In het Statenkwartier en een rustige zijstraat van de Van Boetzelaerlaan op de hoek van de Statenlaan en op loopafstand van de winkels op de Frederik Hendriklaan en de 2de...

In het Statenkwartier en een rustige zijstraat van de Van Boetzelaerlaan, op de hoek van de Statenlaan en op loopafstand van de winkels op de Frederik Hendriklaan en de 2de binnenhaven. Gewilde locatie in Den Haag en daardoor waardevast!!!
4-kamer 1e etage appartement met entree op de begane grond. Het appartement is gunstig gelegen nabij divers winkelaanbod, openbaar vervoersverbindingen en op loopafstand van strand, zee en duinen.

Indeling: entree op begane grond; trap naar 1e etage; hal; Ruime voor slaapkamer met inbouwkast.Woonkamer met lichte laminaatvloerAchterslaapkamer met inbouwkast plus eigen balkon. Keuken met klassiek boeren granito aanrecht. Moderne 5 pits fornuis met extra grote oven. Moderne boven kastjes. Badruimte met Grohe douche plus Villeroy toilet. Wasruimte inclusief wasmachine plus droger.
Overig:Actieve VVE, bijdrage 60 PM, incl. opstalverzekeringCentrale verwarming. Vailant VC Combiketel (2006) Gehele achtergevel behandeld met speciale stuc laag, kozijnen met dubbel glas.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger