Aangeboden: Ruime en lichte dubbele parterre te koop in Archimedesstraat

- Prijs: € 449.000 - Datum: Vandaag - Te Koop Archimedesstraat 135 Een Heerlijk Lichte En Opvallend Ruime Bijzondere 5 Kamer Dubbele Parterre Maisonette Met 3 Slaapkamers Gelegen In Het Fraaie Duinoord De Woning Is...

TE KOOP ARCHIMEDESSTRAAT 135, EEN HEERLIJK LICHTE EN OPVALLEND RUIME BIJZONDERE 5 KAMER DUBBELE PARTERRE-MAISONETTE MET 3 SLAAPKAMERS GELEGEN IN HET FRAAIE DUINOORD. DE WONING IS BEGIN 2008 GRONDIG GERENOVEERD EN VOORZIEN VAN ALLE MODERNE GEMAKKEN MAAR WEL MET BEHOUD VAN DE AUTHENTIEKE STIJLDETAILS.

VRAAGPRIJS 449.000 kosten koper

Indeling
Vestibule met fraaie, originele wit/groene wandtegels en lijstwerk op wanden en plafond; originele glas-in-lood tochtdeur naar de gang met nis onder de trap, 4m diepe bergkast en modern vrijdragend toilet met fontein. Riante woonkamer en suite ca. 13.30x3.80m met houten schuifseparatie met vier vaste kasten en witte grenen vloerdelen; voorkamer ca. 5.80x3.80m met zeer fraaie glas-in-lood bovenlichten, gas open haard en nieuw stucplafond met sierlijst, achterkamer ca. 7.40x3.80m met ornamenten plafond en deuren naar de tuin. Moderne open keuken aan achterzijde met grote RVS koel/vrieskast, breed RVS 5-pits gasfornuis met oven, RVS schouwkap en vaatwasmachine. Achtertuin ca. 8.0x6.0m (over de gehele breedte) met houten schuur en loungeset.

Origineel trappenhuis naar de 1e etage:
Ruime overloop met modern, vrijdragend toilet. Moderne badkamer aan achterzijde ca. 3.40x2.60m met 2persoons ligbad, aparte douche, 2 vaste wastafels met onderkasten en spiegels met verlichting, handdoekradiator en opstelplaats wasmachine en CV. Grote slaapkamer aan achterzijde ca. 7.30x3.80m met lijstplafond en inbouwkasten met verlichting. Grote slaapkamer aan voorzijde ca. 5.70x3.80m met lijstplafond en twee vaste kasten. Klein opkamertje aan voorzijde middels klein trapje ca. 2.40x2.20m.

De woning is begin 2008 inwendig grondig gerenoveerd en voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe keuken, badkamer en sanitair, nieuwe dekvloeren, nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN:
- beschermd stadsgezicht Duinoord
- bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, dus geen onderhoud en lage stookkosten
- voorzijde woonkamer voorzien van originele kozijnen met dubbel glas en glas-in-lood bovenlichten met voorzetramen
- woonkamer en keuken voorzien van witte grenen vloerdelen
- slaapkamers 1e etage voorzien van witte grenen vloerdelen
- uitgebreide elektra 8 groepen met aardlekschakelaar waarvan 6 in gebruik
- CV Vaillant combi ca. 2001
- voor- en achtergevel gevoegd en geimpregneerd in 2008
- woonoppervlak ca. 160m2
- gelegen op eigen grond
- bouwjaar rond 1900
- oplevering in overleg.

Een heerlijk, licht en ruim huis, met alle gemakken van nu en de sfeer van toen. Op loopafstand van Bosjes van Poot, strand en winkelstraat De Fred. Bel of mail gerust voor meer foto's of om vrijblijvend te komen kijken!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger