Aangeboden: Te huur riant gestoffeerd appartement in Voorburg

- Prijs: € 825,00 - Datum: Vandaag - Per direct te huur aangeboden een riant gestoffeerd gerenoveerd 4 5 kamer hoek appartement in Voorburg gelegen aan de Ter Cappellenstraat te Voorburg eerste verdieping en...

Per direct te huur aangeboden een riant gestoffeerd gerenoveerd 4/5 kamer (hoek)appartement in Voorburg gelegen aan de Ter Cappellenstraat te Voorburg (eerste verdieping) en uitkijkend op een gezellig plein.

Het appartement is geheel voorzien van laminaatvloer, nette keuken (gasfornuis, vaatwasser, koel vries combinatie) centrale verwarming, wasmachine en kunststof kozijnen v.v. dubbel glas en een balkon.

Bushalte en station bevinden zich binnen loopafstand (bushalte voor de deur en het station op ± 5 min loopafstand) tevens diverse winkels in de directe en nabije omgeving.

Het appartement beschikt over een grote woonkamer (voor- en achterkamer), een tweetal ruime slaapkamers en werk/studeerkamer alsmede ruime berging. Uiteraard is er ook nette badkamer en toiletruimte aanwezig. Het appartement is onlangs geheel gerenoveerd.

Loonstrook en legitimatie alsmede twee maanden borg vereist voor de huurovereenkomst.

Huurprijs € 825,-- per maand is exclusief gas, water en elektra.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger