Aangeboden: geweldig appartament in Den Haag

- Prijs: € 119.500 - Datum: Vandaag - Licht en ruim 3 kamerappartement voorheen 4 kamer gelegen op de 4e verdieping met aan de voor en achterzijde een balkon en vrij uitzicht De woning is gelegen aan de rand van Den...

Licht en ruim 3-kamerappartement (voorheen 4-kamer) gelegen op de 4e verdieping met aan de voor- en achterzijde een balkon en vrij uitzicht. De woning is gelegen aan de rand van Den Haag en beschikt over een inpandige berging voorzien van elektra in de onderbouw. De woning is uitstekend gelegen ten opzicht van uitvalswegen, openbaar vervoer en het recreatiegebied "De Uithof".

Indeling:
Centraal afgesloten portiek met toegang tot de bergingen in de onderbouw; entree woning op de 4e verdieping: hal met meterkast, (5 groepen, Als) en bergkast; separaat toilet. Doorgebroken woonkamer van maar liefst 33 m2 welke toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde. Ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca.11 m2). Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 10 m2) met toegang tot het balkon (NW). Afgesloten keuken met diverse apparatuur en provisieruimte. Vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde (ZO); badkamer met douche, wastafel, spots, mechanische ventilatie en opstelplaats wasmachine.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1959. Vloeroppervlakte ca. 75 m2. Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels Cv-ketel. Er is een actieve Vereniging van Eigenaars; de bijdrage hiervoor is € 96,14 per maand. De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Ondanks het feit dat bovenstaande informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger