Aangeboden: Tijdelijk te huur: 2k app nabij Leyweg en Leyenburg, 695incl

- Prijs: € 695,00 - Datum: Vandaag - Tijdelijk te huur vanaf 1 november a s tot een nader over een te komen datum minimaal 3 maanden tot maximaal 6 maanden Ik bied mijn 2 kamer maissonette woning met twee balkons...

Tijdelijk te huur (vanaf 1 november a.s. tot een nader over een te komen datum, minimaal 3 maanden tot maximaal 6 maanden).

Ik bied mijn 2-kamer maissonette woning met twee balkons en berging te huur aan. De woning is onlangs geheel gerenoveerd. Er is een nieuwe badkamer geplaatst.

Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen vindt u in de directe omgeving. Het strand van Kijkduin en de recreatiegebieden Madestein en De Uithof zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets of auto.


De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. De woning wordt gestoffeerd en volledig gemeubileerd aangeleverd. In overleg is het uiteraard mogelijk om eigen meubilair over te brengen en huidig meubilair over te plaatsen naar de berging.

De huurprijs bedraagt 695 euro inclusief gwl, 1 maand borg. Hier zit ook digitale tv van Ziggo inbegrepen. Wasmachine en overig keukenapparatuur aanwezig.

Graag alleen reageren wanneer er een bewijsbaar inkomen (werkgeversverklaring en of arbeidscontract, laatste salarisstrook) kan worden verstrekt.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger