Aangeboden: Dubbele bovenwoning te koop in Cromvliet/Rijswijk

- Prijs: € 225.000 - Datum: Vandaag - Directe Oplevering Mogelijk Beetslaan 154 te Rijswijk Gelegen aan lommerrijke laan netjes onderhouden 5 kamer dubbel bovenhuis met ruime maatvoering ca 125m2 en een tweetal...

DIRECTE OPLEVERING MOGELIJK

Beetslaan 154 te Rijswijk

Gelegen aan lommerrijke laan, netjes onderhouden 5-kamer dubbel bovenhuis met ruime maatvoering (ca. 125m2) en een tweetal zonnige balkons. Het woonhuis is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast en trap.

Eerste verdieping: Gang met toilet en fontein. Ruime kamer ensuite met aan de voorzijde een zitgedeelte van circa 18m2 en aan de achterzijde een eetgedeelte van circa 22m2 voorzien van een viertal vaste kasten en twee schouwen. Middels openslaande deuren is er toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dichte moderne keuken met toegang tot balkon;

Tweede verdieping: Overloop met dakkoepel boven de trap. Bergkast voorzien van opstelplaats wasmachine en CV-combiketel (VR 1995). Ruime achterkamer met schouw, vaste kast en openslaande deuren naar tweede balkon. Royale slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en dakkapel; moderne badkamer met douchecabine, toilet, wastafel, designradiator en dakkoepel. Achterzijkamer met toegang tot balkon.

Bijzonderheden: Woonoppervlak 120 m2. Inhoud: 375 m3. Gehele woning voorzien van een laminaatvloer. Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage € 50,- per maand (¼ aandeel). Woning verkeert in een goede staat van onderhoud zowel binnen als buiten.

Oplevering: in overleg.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger