Aangeboden: Ruime top etage te huur op de Nicolaas Tulpstraat(Valkenbos)

Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Randstad Appartement heeft per 1 november te huur Zeer ruime 90m2 5 kamer top etage in het gezellige Valkenboskwartier op loopafstand van winkels openbaarvervoer Indeling entree...

Randstad Appartement heeft per 1 november te huur:Zeer ruime (90M2) 5 kamer top etage in het gezellige Valkenboskwartier op loopafstand van winkels, openbaarvervoer.

Indeling: entree op de eerste etage, hal, trap naar de tweede etage, hal, toilet, ruime woonkamer en-suite, gesloten keuken, ruime slaapkamer aan de achterzijde, twee kamers aan de voorzijde, badkamer en wasmachine aansluiting in de kast.

De woning is te huur voor minimaal 1 jaar per 1 november, eventueel in over eerder.

2 maanden borg.Om in aanmerking te komen voor deze woning gelden de volgende voorwaarden: Uw (gezamenlijke) maandelijkse netto-inkomen moet ten minste drie maal de maandelijkse huur bedragen.


Als u een potentiële kandidaat wilt worden om het appartement te gaan huren dan heeft Randstadappartement van u de volgende documenten nodig:


* Een kopie van uw identiteitsbewijs (Paspoort of Identiteitskaart)
* Bewijs van inkomen van het afgelopen jaar van alle (mede) huurders
* Brief van goed gedrag van uw vorige huisbaas
* Als er meerdere kandidaten voor de woning zijn dan zal de eigenaar een keuze maken aan wie de woning verhuurd zal worden. Indien u hieraan voldoet dan kunt u direct contact opnemen voor een bezichtiging.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger