Aangeboden: Leuk 2 kamer appartement op de Isingstraat

- Prijs: € 595,00 - Datum: Vandaag - Per direct te huur Leuk gerenoveerd 2 kamer appartement gelegen op de 1e etage welke bij uitstek geschikt is voor starters Via de algemene entree komt u in het trappenhuis...

Per direct te huur:

Leuk, gerenoveerd, 2 kamer appartement gelegen op de 1e etage welke bij uitstek geschikt is voor starters. Via de algemene entree komt u in het trappenhuis alwaar u een opstelplaats treft voor uw wasmachine. Bij binnenkomst van het appartement komt u in de keuken welke toegang verschaft tot de woonkamer met slaapkamer ensuite. De slaapkamer is voorzien van een wasbak en douchecabine. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, intercom en C.V. met thermostaat.

De woning is gelegen in een rustige straat, welke enkel eenrichtingsverkeer toestaat. Er is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid, welke na 17.00 uur en in de weekenden gratis zijn. Op steenworp afstand bevinden zich het station Holland Spoor, tram/-bushaltes en diverse winkel- en horecagelegenheden.
Kijk op de website voor meer dan 70 woningen die per direct te huur zijn.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger