Mooi licht gestoffeerd appartement Bezuidenhout Den Haag

Licht appartement met veel originele details zoals erker, schouwen, glas in lood, paneeldeuren en kamer en suite.Het gestoffeerde appartement is in uitstekende staat en kan zo worden betrokken.Het betreft een woning op de eerste verdieping met aan de achterzijde een zonnig balkon met vrij uitzicht over een plein. Een tweedehands Miele wasmachine kan worden overgenomen van de vorige huurder. Per direct beschikbaar. Huurprijs per maand: € 895 excl. gas/water/licht
Indeling
Open portiek
Entree met ruime U-vormige hal met twee vaste kasten en meterkast.
Net betegeld modern toilet.
Lichte en sfeervolle woon/eetkamer en suite (ca. 10.50 x 3.50) met parketvloer, twee originele schouwen en vaste kast. Aan beide zijden grote ramen: aan de voorkant een erker met originele schuiframen en glas in lood, aan de achterkant recent vernieuwde houten kozijnen.
Half open moderne keuken in L-opstelling met voldoende werkruimte en diverse inbouwappara tuur waaronder kookplaat, afzuigkap van RVS, oven, koelkast met vriesvak en magnetron.
Via de keuken toegang tot zonnig balkon op het Zuidwesten met sfeervolle balkonkast. Het balkon is ongeveer 4 meter lang en 1 meter breed en heeft een vrij uitzicht op een plein.
Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2.90 x 2.65) met origineel glas in lood, twee schuiframen en vaste kast met veel bergruimte.
Badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachine/droger aansluiting, vaste ladekast en opstelling van de cv-ketel.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger