4-kmr Luxe Appartement te Huur aan de Leyweg te Den Haag

ZEER MOOI EN RUIME 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT OP DE 1e ETAGE.

Gelegen in een luxe opgezette appartementencomplex bij de zeer gezellige winkelpromenade Leyweg met een grote diversiteit aan winkels. Op 1 minuut loopafstand van openbaarvervoer. De woning is zeer luxe uitgevoerd en per November 2012 te huur. Privéberging op de 1e etage (ca. 15 m2).

Omschrijving
Entree via straatzijde, afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging. Afgesloten centrale hal, lift naar de 1e etage.

Via ruim bemeten hal toegang tot woning. Hal met meterkast, videofooninstallatie en toegang tot alle vertrekken. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en/of wasdroger.
Royale woon/eetkamer ca. 45 m2voorzien van een mooie laminaatvloer, openslaande deuren naar terras (zuidwest). Lambrisering van de gehele woonkamer voor een warme uitstraling.

Scheiding middels een mooie toog is de luxe ingerichte half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een heteluchtoven en afzuigschouw.

Zeer mooi en luxe betegelde separaat toilet met wandcloset en fonteintje. Ruim en modern betegelde badkamer met ligbad om lekker in bij te komen, voorzien van een half glazen scheidingswand. Aparte douchecabine en vaste wastafel.
De toilet- en badkamerruimtes zijn voorzien van extra grote beige tegels, die tot aan het plafond betegeld zijn. De uitstraling van deze ruimtes zijn dan ook zeer warm te noemen.

Het appartement beschikt over maar liefst drie slaapkamers.
Slaapkamer 1: ca. 5.6 x 2.95
Slaapkamer 2: ca. 3.80 x 2.90
Studiekamer 3: ca. 2.90 x 2.80

Bijzonderheden

- VvE bijdrage €200,- per maand
- eventueel optie in overleg de woning te kopen.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger