Prachtige Portiekwoning Beukstraat Den Haag

Een sfeervol en volledig gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen in de gezellige en levendige bomen- en bloemenbuurt. het appartement is in goede staat en bevindt zich vlakbij de populaire fahrenheitstraat en het statenkwartier!

layout:
entree op 1e verdieping via een open portiek. U betreedt de woning in een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het appartement en is stijlvol ingericht. Het appartement beschikt over twee overige kamers. De hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed bevindt zich aan de voorzijde en een tweede kamer met riante wandkast en wasmachine is gesitueerd aan de achterzijde.

De moderne keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een luxe combimagnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. Al het keukengerei is tevens aanwezig. de bescheiden badkamer bestaat uit een doucheruimte en toilet. Aan de achterzijde van het appartement heeft u de beschikking over een balkon. Deze is gericht op het noordwesten.

afmetingen (ca.):
woonkamer
:
11.75x3.35m
slaapkamer 1
:
3.40x3.36m
kamer 2
:
4.80x2.20m
keuken
:
3.95x1.95m
badkamer
:
1.10x2.00m
balkon (nw)
:
3.25x1.20m
details:
• huurcontract van bepaalde tijd.
• woonoppervlak ca. 90m².
• perfect voor een expat.
• huurprijs inclusief voorschot g/w/l.
• internet en kabel zijn inbegrepen in de huurprijs.

locatie:
Dit aangename appartement is gelegen in de populaire bomen- en bloemenbuurt. De levendige fahrenheitstraat bevindt zich om de hoek. Hier kunt u alle dagelijkse benodigdheden vinden. Randstadrail 3 stopt vrijwel recht voor de deur en scheveningen is makkelijk te bereiken per fiets.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger