Aangeboden: Zo te betrekken starter woning!!!Als gewenst gemeubileerd!)

- Prijs: € 117.500 - Datum: Vandaag - Dit is een goeie starter woning jan wapstraat 118 die zo te betrekken is omdat wij gaan emigreren is het mogelijk om voor het zelfde bedrag all meubels erbij te krijgen Veel van...

Dit is een goeie starter woning (jan wapstraat 118)die zo te betrekken is,omdat wij gaan emigreren is het mogelijk om voor het zelfde bedrag all meubels erbij te krijgen,Veel van de meubels zijn net nieuw zoals Tv (106cm) bank (L vorm) tv meubel,kinderbed(middenhoogslaper) wasmachine(1 jaar oud)..natuurlijk komt de rest van de meubels er ook bij..We hebben een VVE die actief is voor 36,00 euro incl opstalverzekering.
Er zit een nieuwe keuken met vaatwasser,elct oven,afzuigkap,en deur naar balkon en laminaatvloer in,voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas..voor meer informatie graag kijken op de www.dejongmakelaardij.nl daar staat dit huis te koop voor 120.500 k.k. (met oudere foto's) maar zoals u hier ziet mag het huis weg voor 117.500 k.k. (incl inboedel,als gewenst).

Ik hoor graag van u of van mn makelaar!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger