Aangeboden: Te koop/huur Luxe Appartement met vrij uitzicht

- Prijs: Bieden - Datum: Vandaag - Te koop of te huur aangeboden een zo te betrekken zeer goed afgewerkt en licht appartement gelegen op centrale locatie De woning staat aan de rand van het groene hart op rustige...

Te koop of te huur aangeboden, een zo te betrekken zeer goed afgewerkt en licht appartement gelegen op centrale locatie.

De woning staat aan de rand van het groene hart op rustige locatie in luxe complex op de 2e etage gelegen riant 3 (voorheen) 4 kamer appartement. Met ca. 115 M2 woonoppervlakte en ca. 300 M3 inhoud, ruim zonnig terras met fraai uitzicht over polderlandschap en eigen parkeerplaats.

Indeling:entree,gang, luxe licht betegeld toilet met fonteintje, riante en (vergrote) woonkamer met aan twee zijden lichtinval. Hieraan grenst een luxe, halfopen keuken, tezamen groot ca. 8.00 x 7.25, de keuken is voorzien van een inbouw vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven en gaskookplaat. Via de grote schuifpui heeft u toegang tot het riante terras van ca. 17m2, zonnig gesitueerd op het Zuidoosten met uitzicht over het fraaie polderlandschap. Bijkeuken/berging met CV combiketel, meganische ventilatie met warmte terugwinning en opstelplaats voor wasmachine en droger. Luxe ruime badkamer ca. 3.25/2.80 x 2.10 met dubbele wastafels, zeer fraaie design badmeubels en douche, (vergrote) slaapkamer ca. 4.50 x 3.90 met veel lichtinval, slaapkamer ca. 3.90 x. 3.25 met kastenwand.

Voor koopvragen en het toesturen van een brochure met meer details en foto's ga naar de link van de Makelaar: http://www.hypodomus.nl/zoetermeer/woningaanbod/overzich
t/detail/v2/1300/wilgenkade-6---039-s-gravenhage


Het huurbedrag voor deze woning is € 1.500,00 p.mnd met 1 mnd borg. bel voor meet info naar 06-41363801
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger