Aangeboden: Etages te huur in zeeheldenkwartier en valkenbos.

- Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - De eerste etage die te huur is de foto s Te huur in het Valkenboskwartier de Hendrik van Deventerstraat een leuk lichte zelfstandige etage Huurprijs 650 exclusief...

De eerste etage die te huur is (de foto's);
Te huur in het Valkenboskwartier, de Hendrik van Deventerstraat, een leuk lichte zelfstandige etage. Huurprijs 650 exclusief

Valkenboskwartier is een wijk net buiten het centrum en in opkomst. Er zijn leuke winkelstraten in de buurt zoals de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat. Verder is er een grote Albert Heyn om de hoek. De sneltram is op loop afstand naar CS en HS stations en de uitvalwegen naar de snelweg zijn dichtbij. Ook kom je met de tram makelijk bij het strand.

De etage is op de eerste etage met eigen keuken, toilette, douche, een woonkamer en twee slaapkamers. De totale oppervlakte is ongeveer 70m2. Verder is een groot dakterras volledig op het zuiden, heerlijk in de zomer ! Verwarming is mbv gaskachels.

De etage is beschikbaar per 01 September.

De etage is onlangs opgeknapt, alles is geschilderd en er is nieuwe vloerbedekking. De etage is het meest geschikt voor een jong stel of iemand alleen. Je dient rekening te houden met een voorschot voor gas, water en electra van 75 euro (totaal dus 725 euro per maand).

Je kunt geen huursubsidie krijgen op de woning en de woning is niet echt geschikt voor mensen met kinderen of twee vrienden(inen), 1 of beide personen dienen een baan te hebben en een arbeidscontract te overleggen.

Indien je geinteresseerd bent stuur een email met je omschijving van je situatie en waarom je de etage wilt huren. Bel me liever niet maar stuur een email (bellen verhoogt je kans op huren niet). Je kunt het best volgende email adres gebruiken; alessandra.rivaldo@gmail.com



De tweede etage die te huur is in het Zeeheldenkwartier.

Het Zeehelden kwartier is een jonge gewilde wijk vlak vlakbij het centrum, de zoutmanstraat is een levendige winkelstraat met diverse winkels, restaurants en bars.

Deze etage is een combinatie van een expositie ruimte/winkel ruimte en woonruimte. Het adres is Zoutmanstraat 47, je kunt daar altijd even gaan kijken om de ruimte van buiten te zien. Het is een lange ruimte van 17m met voorin een winkelruimte en achterin het woongedeelte. Het woongedeelte is 1 grote ruimte/studio. Achterin is een ruime keuken met doucheruimte. Verder is er ruimte om je fiets te stalen en is er een wasmachine en droger voor algemeen gebruik. Er is central verwarming. De huurprijs is 750 euro exclusief, je hebt eigen meters.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger