Aangeboden: Ruim éénkamer-appartement te huur in centrum den haag

Prijs: € 425,00 - Datum: Vandaag - Per direct te huur Ruim één kamer appartement 33 m2 voorzien van eigen douche keuken toilet Het appartement maakt deel uit van een gebouw waarin vijf appartementen zijn...

Per direct te huur.
Ruim één kamer appartement (33 m2), voorzien van eigen douche, keuken, toilet. Het appartement maakt deel uit van een gebouw waarin vijf appartementen zijn gevestigd. Het is gelegen nabij het centrum van Den Haag en op loopafstand van Station Hollands Spoor.
In de huurprijs van 425 euro´s zijn inbegrepen de kosten voor verwarming, electra en water, alsook het gebruik van een wasmachine. Niet inbegrepen zijn de kosten voor warm water t.b.v. douchen/koken (geschat op max. 25 euro´s per maand).
Voor nadere informatie 06 14 24 39 48.
meer info


Aangeboden: Kamer te huur Den Haag € 295,- Incl.(NIEUW)

- Prijs: € 295,00 - Datum: Vandaag - Voor Meer Informatie www huurstunt nl Omschrijving In een gerenoveerd pand op de derde etage aan de voorkant gelegen kamer 4 75 x 4 75 voor 1 persoon met eigen kitchenette...

Voor Meer Informatie:

www.huurstunt.nl

Omschrijving:

In een gerenoveerd pand op de derde etage aan de voorkant gelegen kamer 4.75 x 4.75 voor 1 persoon met eigen kitchenette. Toilet / douche delen met 1 persoon. Aanwezig: CV, intercom, wasmachine, TV-en telefoonaansluiting. Vereisten: min. 1 jaar huren, 2 maanden borg, geen huisdieren toegestaan!
Huurprijs per maand: € 295,00 inclusief gas, water, elektra, casema
Beschikbaar per : 1 NOVEMBER 2010



Adres:
Zoutmanstraat

Woonplaats:
Den Haag

Type woning:
Inclusief G/W/E
(studenten) Kamer

Overige:
23 M2

Huurprijs:
€ 295,-

De Volledige Omschrijving En Foto's Van Deze Woning Staan Op De Website:
meer info


Aangeboden: Grote zonnige 3 kamer appartement met balkon Daguerrestraat

Prijs: € 725,00 - Datum: Vandaag - Per Direct Beschikbaar Daguerrestraat In De Wijk Regentessekwartier Grote zonnige 3 kamer appartement in het statige gedeelte van de wijk Regentessekwartier Deze grote 3 kamer...

PER DIRECT BESCHIKBAAR:

DAGUERRESTRAAT IN DE WIJK REGENTESSEKWARTIER:

Grote zonnige 3 kamer appartement in het statige gedeelte van de wijk Regentessekwartier.

Deze grote 3 kamer appartement met centrale verwarming heeft hoge ornamenten plafonds, originele schuifseparatie deuren, glas in lood ramen, inbouwkasten, 2 slaapkamers, woonkamer, eigen keuken met inbouwapparatuur, wasmachineaansluiting, douche, toilet en een balkon.

De gehele woning is gestoffeerd met laminaatvloeren.

Openbaar vervoer en de winkelrijke Weimarstraat om de hoek, slechts 10 fietsminuten van het centrum van Den Haag.

Totaal woonopp. ca. 80m2.

Voor informatie of bezichtiging: 06-46520831
meer info


Aangeboden: studio te huur voor 600 inclusief

Prijs: € 600,00 - Datum: Vandaag - Studio te huur voor een persoon voor 600 euro inclusief Met eigen dousche toillet en eigen keukenblok tv aansluiting wasmaschien balcon Er dient een maand borg betaalt te worden...

Studio te huur voor een persoon voor 600 euro inclusief
Met eigen dousche ; toillet; en eigen keukenblok.

tv aansluiting
wasmaschien
balcon

Er dient een maand borg betaalt te worden van 600 euro.
Met een jaar contract en u mag zich inschrijven bij de gemeente.

bel voor een afspraak om te komen bezichtigen
Tel: 0630006235
meer info


Aangeboden: kamer te huur

Prijs: € 450,00 - Datum: Vandaag - Te huur woonruimte 4x4 meter in nieuw gerenofeerde flat op 3e etage Nieuw laminaat en centrale verwarming Huur is 450 00 euro borg is 1 maand huur die bij verlaten van woning...

Te huur woonruimte 4x4 meter in nieuw gerenofeerde flat op 3e etage. Nieuw laminaat en centrale verwarming. Huur is 450.00 euro . borg is 1 maand huur die bij verlaten van woning word terugbetaald . Openbaar vervoer tram en bus voor de deur. Beneden aan de flat Albert Hein en Jumbo supermarkt. Telefoon 0629585889 E Mail rob20846@live.nl
meer info


Aangeboden: Studio's te huur / Studio's for rent (499,-) inclusief

- Prijs: € 500,00 - Datum: Vandaag - 2kmr Appartement 2 De woonruimte is gelegen in de omgeving van Delft Tanthof wordt geheel gestofeerd opgeleverd met keukenblok en kookapparatuur Douche Toilet Woonruimte...

2kmr Appartement ( 2 ) De woonruimte is gelegen in de omgeving van Delft Tanthof, wordt geheel gestofeerd opgeleverd met keukenblok en kookapparatuur.

  • Douche
  • Toilet
  • Woonruimte ( 35m2 )
  • gemeubileerd
  • Balkon
  • 575,- incl g/w/l internet 2 Kamer Studio Appartement ( 3 ) De woonruimte is gelegen in de omgeving van s'gravenzandelaan, wordt geheel gestofeerd opgeleverd met keukenblok en kookapparatuur.



  • Douche
  • Toilet
  • Woonruimte ( 40m2 )
  • Inschrijving in gemeente
  • 600 incl g/w/l/ internet



  • Woon Consult
  • woonconsult@live.nl
  • +31(0)6 83 843 112
meer info


Aangeboden: Topappartement met een fantastisch uitzicht over Nootdorp

- Prijs: € 1.095,00 - Datum: Vandaag - Omschrijving Topappartement met een fantastisch uitzicht over Nootdorp en de voetbalvelden gelegen op de vijfde etage boven het nieuwe winkelcentrum Parade Tram 15 stopt op 50...

Omschrijving
Topappartement met een fantastisch uitzicht over Nootdorp en de voetbalvelden, gelegen op de vijfde etage boven het nieuwe winkelcentrum 'Parade'. Tram 15 stopt op 50 meter loopafstand van het complex en brengt u binnen 20 minuten midden in het centrum van Den Haag en overige omliggende locaties. De winkels zijn gelegen onder het complex. AH, Super de Boer, Blokker, Hema, slager, groenteboer en 70 andere winkels zijn op steenworp afstand van de woning te bereiken. De garage beneden het centrum biedt u de mogelijkheid om uw auto veilig en overdekt te parkeren.

Indeling
Indeling: centrale entree, videofooninstallatie, lift/trappenhuis, vijfde etage, entree woning, hal, slaapkamer (circa 10 m2), luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel en badmeubel, slaapkamer (circa 15 m2), berging (circa 5 m2), separate toilet, nieuwe open keuken met keramische kookplaat, vaatwasmachine en prachtige eetbar; Ruime woonkamer (circa 50 m2) met fraai uitzicht over Nootdorp met toegang tot ruim balkon. Separate berging beneden. De woning is in 2003 gebouwd. De totale oppervlakte van de woning bedraagt 115 m2. Deze woning is voorzien van een eikenhouten laminaat vloer.
Beslist de moeite waard om te bekijken. Dit is werkelijk een prachtig nieuw appartement!!

Bijzonderheden
Fraai uitzicht; op steenworp afstand van winkels; keurige woning

Tuin/balkon
ruim balkon
meer info


Aangeboden: Meerdere Gerenoveerde Kamers Bloemen- en Bomenbuurt

- Prijs: € 470,00 - Datum: Vandaag - Kamer 1 Een riante gerenoveerde kamer van ca 24m gelegen op een rustige centrale locatie in de Bomen en Bloemenbuurt Deze kamer is voorzien van Cv dubbel glas laminaat en...

Kamer 1


Een riante gerenoveerde kamer van ca. 24m² gelegen op een rustige centrale locatie in de Bomen- en Bloemenbuurt! Deze kamer is voorzien van CV, dubbel glas, laminaat en een wastafel met meubel.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree op 1e etage via een open portiek. Vervolgens komt u in een ruime hal met toegang tot de gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet welke u deelt met 3 andere bewoners. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, 4 koelkasten en toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De kamer zelf is gelegen aan de voorzijde aan de rechter kant.

Extra:
Deze mooie ruime kamer is geschikt voor één persoon. Een wasmachine is aanwezig en is aangesloten op een munten machine. Verder is de locatie uitstekend. Het centrum, de duinen en het strand zijn met de fiets makkelijk en snel te bereiken en winkels zijn te vinden op 2 minuten lopen in de gezellige Fahrenheitstraat.

Prijs: €530 Inclusief GLW


Kamer 2

Een ruime gerenoveerde kamer van ca. 16m² gelegen op een rustige centrale locatie in de Bomen- en Bloemenbuurt! Deze kamer is voorzien van CV, dubbel glas, laminaat en een wastafel met meubel.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree op 1e etage via een open portiek. Vervolgens komt u in een ruime hal met toegang tot de gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet welke u deelt met 3 andere bewoners. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, 4 koelkasten en toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De kamer zelf is gelegen aan de voorzijde aan de linker kant.


Aanvullende informatie:
Deze mooie lichte kamer is geschikt voor één persoon. Een wasmachine is aanwezig en is aangesloten op een munten machine. Verder is de locatie uitstekend. Het centrum, de duinen en het strand zijn met de fiets makkelijk en snel te bereiken en winkels zijn te vinden op 2 minuten lopen in de gezellige Fahrenheitstraat.

Prijs: €470 Inclusief GLW



Kamer 3
Een compleet gerenoveerde kamer van ca. 19m² met balkon gelegen op een rustige centrale locatie in de Bomen- en Bloemenbuurt! Deze kamer is voorzien van CV, dubbel glas, laminaat en is voorzien van een wastafelmeubel.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree op 1e etage via een open portiek. Vervolgens komt u in een ruime hal met toegang tot de gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet welke u deelt met 3 andere bewoners. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, 4 koelkasten en toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De kamer zelf is gelegen rechts aan de achterzijde en bestaat uit 2 gedeeltes, waarvan het achterste gedeelte voorzien is van een wastafelmeubel en toegang tot het privé balkon met bergkast.


Aanvullende informatie:
Deze mooie lichte kamer is geschikt voor één persoon. Een wasmachine is aanwezig en is aangesloten op een munten machine. Verder is de locatie uitstekend. Het centrum, de duinen en het strand zijn met de fiets makkelijk en snel te bereiken en winkels zijn te vinden op 2 minuten lopen in de gezellige Fahrenheitstraat.

Prijs: €530 Inclusief GLW



Kamer 4

Een compleet gerenoveerde kamer van ca. 19m² met balkon gelegen op een rustige centrale locatie in de Bomen- en Bloemenbuurt! Deze kamer is voorzien van CV, dubbel glas, laminaat en is voorzien van een wastafelmeubel.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree op 1e etage via een open portiek. Vervolgens komt u in een ruime hal met toegang tot de gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet welke u deelt met 3 andere bewoners. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, 4 koelkasten en toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De kamer zelf is gelegen rechts aan de achterzijde en bestaat uit 2 gedeeltes, waarvan het achterste gedeelte voorzien is van een wastafelmeubel en toegang tot het privé balkon met bergkast.


Aanvullende informatie:
Deze mooie lichte kamer is geschikt voor één persoon. Een wasmachine is aanwezig en is aangesloten op een munten machine. Verder is de locatie uitstekend. Het centrum, de duinen en het strand zijn met de fiets makkelijk en snel te bereiken en winkels zijn te vinden op 2 minuten lopen in de gezellige Fahrenheitstraat.

Prijs: €550 Inclusief GLW
meer info


Aangeboden: 4 kamer appartement

- Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Per 2 Oktober is mijn woning gestoffeerd weer beschikbaar Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg Op loopafstand van station Laan van Noi en bij de tramhalte lijn 2 en bus 23 Ik...

Per 2 Oktober is mijn woning (gestoffeerd) weer beschikbaar.
Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg. Op loopafstand van station Laan van NOI en bij de tramhalte (lijn 2) en bus 23.
Ik zoek serieuze huurders het liefst niet met kleine kinderen.
Voor interesse enof vragen kan je me altijd bellen. Tel 0643426172

Huur is exclusief!!
en 1 mnd borg
meer info


Aangeboden: Vierkamer benedenwoning, 1920, Valkenboskwartier Den Haag

- Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Mooie 4 kamer parterrewoning in de Fahrenheitstraat met kleine groene achtertuin op het zuid westen grotendeels gerenoveerd Oude woning uit de jaren 20 met glas in lood en...

Mooie 4-kamer-parterrewoning in de Fahrenheitstraat, met kleine, groene achtertuin op het zuid-westen, grotendeels gerenoveerd. Oude woning uit de jaren '20 met glas in lood en andere oude details. Alles op begane grond, achter elkaar gelegen:

Voorkamer met twee grote ramen en glas in lood(5.00 x 3.25 m), en achterkamer (4.05x3.25 m) met openslaande tuindeuren. Beiden voorzien van eikenhouten parket ge-olied. Gang met toilet en ruimte voor fietsen/kapstok. Keuken (bruynzeel) met natuurstenen aanrecht, ruime vaatwasser en combi-ovenmagnetron, 5-pits gaskookplaat, voorzien van houtenvloer en deur naar de tuin. Badkamer met houten vloer en wand, met bad/douche in een, en wastafel. 1e slaapkamer (4,95x2,70 m ) grenzend aan tuin, en achterste slaapkamer (4,15 x 3,15 m) met grote daklichtkoepel, houten vloer en deur met glas grenzend aan de tuin. Deze kamer zou gebruikt kunnen worden als klein werkatelier voor schilderen/tekenen, vanwege veel zon-inval.

We zijn op zoek naar (een) nette, niet-rokende bewoner(s). Huisdieren zijn, in overleg, toegestaan.
De woning kan GEMEUBILEERD bewoond worden. De huur E750,- is exclusief energiekosten e.d..

De woning kan in twee delen gesplitst worden en als zodanig bewoond worden. In dit geval zal de huur met E 25,- p.p. verhoogd worden.
meer info


Aangeboden: Gemeubileerde studio in het Statenkwartier

- Prijs: € 795,00 - Datum: Vandaag - Gemeubileerde studio in het Statenkwartier Te huur per direct In een zijstraat van de bekende Fred Hendriklaan studio te huur Omschrijving Entree trap naar 1 ste etage...

Gemeubileerde studio in het Statenkwartier.
Te huur per direct:
In een zijstraat van de bekende Fred. Hendriklaan studio te huur.
Omschrijving:
Entree, trap naar 1 ste etage, schuifseparatie.
Woon-slaapkamer ca. 3.80 x 7.00m
Keuken ca. 4.00 x 2.70 m.
Doucheruimte met douche en wastafel. Separaat toilet.
De keuken is voorzien van bestek, servies etc. een nieuwe koelvrieskombinatie, nieuw gasfornuis met hete lucht en grill, magnetron, wasmachine.
De studio is volledig gemeubileerd incl. linnengoed.
De studio is alleen geschikt voor 1 persoon.
Min. huurperiode 1 jaar.
Huurprijs € 795.-- incl. gas elektra, water, digitene en wifi.
1 maand borg, geen huisdieren.
meer info


Aangeboden: Driekamer Etage woning te Scheveningen

- Prijs: € 145.000 - Datum: Vandaag - Te koop geheel gerenoveerde 3 4 kamer 2de etageportiekwoning in Scheveningen Deze woning is binnen zeer korte tijd te betrekken zonder noodzakelijke verbouwingen of...

Te koop geheel gerenoveerde 3/4 kamer 2de etageportiekwoning in SCHEVENINGEN

Deze woning is binnen zeer korte tijd te betrekken, zonder noodzakelijke verbouwingen of achterstallig onderhoud.

De woning is drie jaar geleden geheel opgeknapt en voorzien van een nieuwe keuken (2007), verder heeft de woning centrale verwarming , kunstof kozijnen met dubbele beglazing.

De badkamer is geheel getegeld en voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en handdoekradiator tevens staan hier ook de wasmachine en droger opgesteld.

De ligging van de woning

Op de hoek van het tesselseplein, diversen winkels aanwezig en op loopafstand naar het zuiderstrand en de havens van Scheveningen + openbaar vervoervoorzieningen (bus en tram).

bijzonderheden

Erfpachtcanon is afgekocht
Electra 6 groepen
CV Combi ketel Bosch (2003) met onderhoudscontract.
Gasopenhaard in de woonkamer.
woonkamer3,20x 10,00 m
achterzijkamer 2,00x3,40m
voorslaapkamer 2,60x4,00m
achterbalkon.

Dus kortom zoek U een leuke starters woning, waar U zonder te klussen " direct " snel wil intrekken dan is dit U kans

direct meer informatie Bel 0627092432
meer info


Aangeboden: Te huur: 5k woning Regentessekwartier

Prijs: € 950,00 - Datum: Vandaag - We zijn op zoek naar een nette huurder voor een 5 kamer dubbele bovenwoning in Den Haag Regentessekwartier Huurprijs 950 euro excl De woning ligt vlakbij Laan van Meerdervoort...

We zijn op zoek naar een nette huurder voor een 5 kamer dubbele bovenwoning in Den Haag, Regentessekwartier. Huurprijs 950 euro, excl. De woning ligt vlakbij Laan van Meerdervoort in een rustige straat. De woning is voorzien van standaard voorzieningen en bestaat uit 5 kamers, waarvan 1 ruime woonkamer, 2 ruime slaapkamers en 2 kleinere/normale kamers. De woning wordt i.o.m. nieuwe huurder opgeknapt. Als u geinteresseerd bent, kunt u een mail sturen naar adr@tiscali.nl of bellen na 18:00 uur.
meer info


Aangeboden: Geheel gerenoveerde benedenwoning met een zonnige tuin!

- Prijs: € 379.000 - Datum: Vandaag - Te koop benedenwoning te Scheveningen aan de Pansierstraat 34 De woning is in 2004 volledig gerenoveerd De woning bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het...

Te koop benedenwoning te Scheveningen aan de Pansierstraat 34. De woning is in 2004 volledig gerenoveerd.
De woning bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het Scheveningse strand.

De woning heeft een zeer grote woonkamer met open haard grensend aan de zonnige tuin.
De woonkamer is 12 meter diep en 4 meter breed en grens aan de tuin die 3,5 meter breed is en 10 meter diep.

In de hal bevind zich het toilet en leidt naar de kelder waar de wasmachine en droger kunnen staan. De cv, uit 2007, bevindt zich hier ook. Daarnaast langs twee muren voldoende opbergplanken.

Door de hal komt u in de nieuwe witte hoogglans keuken, greeploos, compleet met koelkast, afwasmachine en Falcon 1092 deluxe RVS met bijpassende afzuigkap. Het keukenblad is massief graniet in mat zwart.

In het achterhuis, grensend aan de tuin bevind zich de badkamer met bad douche en wastafel. De badkamer heeft een deur naar de tuin.
Daarnaast bevinden zich een tweetal slaapkamers boven elkaar. Beide hebben een royale afmeting en zijn in 2009 volledig opnieuw geisoleerd en hebben nieuwe bedrading en afwerking gekregen. Daarnaast de mogelijkheid om in beide slaapkamers een tv aan de muur te bevestigen, keurig in de muur weggewerkt.

Een compleet huis en direct te betrekken. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen op het volgende nummer 06-41560875.

De woning maakt deel uit van een VVE met de bovenwoning nr 36, de VVe is actief en heeft een bijdrage van 20 euro per maand. Het buitenschilderwerk en de daken zijn recentelijk nagelopen en/of vernieuwd. Het geheel is in keurige staat.
meer info


Aangeboden: 4 kamer appartement

- Prijs: € 800,00 - Datum: Vandaag - Per 2 Oktober is mijn woning gestoffeerd weer beschikbaar Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg Op loopafstand van station Laan van Noi en bij de tramhalte lijn 2 en bus 23 Ik...

Per 2 Oktober is mijn woning (gestoffeerd) weer beschikbaar.
Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg. Op loopafstand van station Laan van NOI en bij de tramhalte (lijn 2) en bus 23.
Ik zoek serieuze huurders het liefst niet met kleine kinderen.
Voor interesse enof vragen kan je me altijd bellen.

Huur is exclusief!!
en 1 mnd borg
meer info


Aangeboden: Woningruil wy naar Scheveningen jullie naar Ypenburg

- Prijs: € 0,00 - Datum: Vandaag - Aangeboden voor woningruil ruime 4 kamer hoekwoning in kindvriendelijke wijk Ypenburg in Den Haag met voor en achtertuin aan het water vliering schuur kelderkast en aparte...

Aangeboden voor woningruil: ruime 4-kamer hoekwoning in kindvriendelijke wijk Ypenburg in Den Haag met voor en achtertuin (aan het water), vliering, schuur, kelderkast en aparte ruimte voor wasmachine en droger. Woonkamer en hal voorzien van laminaat.
Gevraagd: benedenwoning in Scheveningen
meer info


Aangeboden: 4 kamer appartement

- Prijs: € 800,00 - Datum: Vandaag - Per 2 Oktober is mijn woning gestoffeerd weer beschikbaar Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg Op loopafstand van station Laan van Noi en bij de tramhalte lijn 2 en bus 23 Ik...

Per 2 Oktober is mijn woning (gestoffeerd) weer beschikbaar.
Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg. Op loopafstand van station Laan van NOI en bij de tramhalte (lijn 2) en bus 23.
Ik zoek serieuze huurders het liefst niet met kleine kinderen.
Voor interesse enof vragen kan je me altijd bellen.
meer info


Aangeboden: 4 kamer appartement

- Prijs: € 800,00 - Datum: Vandaag - Per 2 Oktober is mijn woning gestoffeerd weer beschikbaar Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg Op loopafstand van station Laan van Noi en bij de tramhalte lijn 2 en bus 23 Ik...

Per 2 Oktober is mijn woning (gestoffeerd) weer beschikbaar.
Mooie hoekwoning gelegen in Voorburg. Op loopafstand van station Laan van NOI en bij de tramhalte (lijn 2) en bus 23.
Ik zoek serieuze huurders het liefst niet met kleine kinderen.
Voor interesse enof vragen kan je me altijd bellen.
meer info


Aangeboden: Te Huur Gemeubileerd 4 Kamer Woning

- Prijs: € 750,00 - Datum: Vandaag - Te Huur Gemeubileerd en Gerenoveerd 4 Kamer Woning Bedden Koelkast Gastfornuis magnetron vaatwasser bankstelen salontafel eettafel tv kast etc zijn allemaal inbegrepen deze...

Te Huur: Gemeubileerd en Gerenoveerd 4 Kamer Woning.

Bedden, Koelkast, Gastfornuis,magnetron, vaatwasser, bankstelen, salontafel, eettafel, tv kast, etc.... zijn allemaal inbegrepen.

deze woning wordt alleen verhuurd aan gezinen met/zonder kinderen, alleenstaanden met/zonder kinderen, max. 2 studenten.

huurprijs is € 750,- exclusief G/W/L

de woning is per direct beschikbaar.

voor meer informatie of bezichtigen kunt U mij bereiken via nummer 06-26710358
meer info


Aangeboden: Woningruil van Ypenburg Den Haag naar Scheveningen

- Prijs: € 0,00 - Datum: Vandaag - Aangeboden voor woningruil ruime 4 kamer hoekwoning in kindvriendelijke wijk Ypenburg in Den Haag met voor en achtertuin aan het water vliering schuur kelderkast en aparte...

Aangeboden voor woningruil: ruime 4-kamer hoekwoning in kindvriendelijke wijk Ypenburg in Den Haag met voor en achtertuin (aan het water), vliering, schuur, kelderkast en aparte ruimte voor wasmachine en droger. Woonkamer en hal voorzien van laminaat.
Gevraagd: benedenwoning in Scheveningen
meer info


Aangeboden: Kamers te huur vanaf € 275,- in Den Haag

Prijs: Zie omschrijving - Datum: Vandaag - Verschillende kamers te huur voor dames de prijzen van de kamers liggen tussen 275 en 400 exclusief G W L In leuke buurt in Den Haag vlakbij de Dierenselaan haagsemarkt Holland...

Verschillende kamers te huur voor dames!!


de prijzen van de kamers liggen tussen € 275,- en €400,- exclusief G/W/L

In leuke buurt in Den Haag vlakbij de Dierenselaan, haagsemarkt, Holland Spoor en Haagse Hogeschool.


Per direct beschikbaar. Wil je een kijkje nemen of ben je geintresseerd neem dan contact op of mail naar beertje_rc@hotmail.com.


LET OP: Alleen dames!!!
meer info


Aangeboden: Absolute topaanbieding voor riant woongenot

- Prijs: € 190.000 - Datum: Vandaag - Nu zover in prijs gedaald In de bomenbuurt Voor 190 000 bent u eigenaar van een riante 4 kamerwoning topetage in een verschrikkelijk leuke omgeving met winkels in de buurt...

Nu zover in prijs gedaald. In de bomenbuurt. Voor 190.000 bent u eigenaar van een riante 4-kamerwoning (topetage) in een verschrikkelijk leuke omgeving, met winkels in de buurt, strand goed bereikbaar en scholen ook dichtbij.
Woonkamer van 12.7 x 3.45 met verlaagd plafond. Een heerlijke 4-kamer woning met een hal van 3.20 x 3.85 een slaapkamer van 4 x 2.80 en een kamer van 4. 2.10 een grote badkamer met een ligbad en douche en 2 wastafels en kaptafel en een aparte wasruimte. Tevens een grote keuken van 3.20 bij 3.85 met inbouw 5-pits gas kookplaat en afzuigkap en vaatwasmachine-aansluiting, CV combi ketel van 2007. Overal in de woning verlaagde plafonds met inbouwspotjes.
Tevens overal dubblele beglazing.
Klein balkonnetje achter maar voor de zonliefhebber een dakterras van ruim 30 vierkante meter. De dakopbouw van kunstof in de maat 3.50 bij 2.00 heeft electra en water.
Er is geen officiele VVE aanwezig maar wel goed overleg over het onderhoud van het pand.
Het huis is in goede staat van onderhoud.
Makelaar van Heijnsbergen.
meer info


Aangeboden: Unique perfect (for expats) furnished 3 room apptm. 795 ex

- Prijs: € 795,00 - Datum: Vandaag - English Uniquely located perfect for expats furnished fully equiped luxurious 3 r appt 795 euro ex Available first of september 2010 This city apartment would suit a single...

English:
Uniquely located perfect for expats furnished/fully equiped luxurious 3 r. appt. 795 euro ex.
Available first of september 2010

This city apartment would suit a single occupant or a couple who want to enjoy living in the popular historic Statenkwartier . Near famous shopping street 'Fred' and 5 min. from the harbourestaurants and beach. Near 3 parks and very close the Circus theatre and Apple theatre. Good public transportation, tram 17, 11 and 10 quickly at CS and HS-station.
Interior:
Central hall/corridor, own toilet, entrance with bathroom with new shower unit & wash basin, separate bedroom, modern open kitcken in large dinner/study room (parquet) ( 6.5x4m) with closet, living (4x7) (parquet), with 'suite' doors,& 3 large closets with drawers, large open windows facing beautiful green quiet south-east park. Kitchen fully supplied with large gas -cooker & oven, miele dishwasher, microwave, coffee maker. With all kitchen utensils. Also use of washing machine and large laundry dryer.
No pets, no smoking. Parking free of charge in front of the appt. Covered bicycle shed.Mainly white and cream throughout, with a calming neutral palette, floors mahogany wood and carpet. Everything is in very good condition.Price 795,- monthly ex costs Service costs: +/-175 monthly. Total price 970 euro monthly include: gas/water/electricity/cleaning service for entrance and toilet, cable tv&radio, fast internet, use furnishings (negociable).
Downpayment and working contract needed. Minimum 6 months
Info: J.W.J. Verlare 06 518 917 66 (or evenings also 070 8889987)

Nederlands:
Prachtig en uniek gelegen licht, luxe, gestoffeerd en gemeubileerd 3-kamer appartement (niet roken) in mooi groot herenhuis in het Statenkwartier rand Frankenpark. 795 ex.
Het appartement ligt op 5 minuten lopen van strand, havenrestaurants en gezellige winkelstraat 'De Fred'.
Indeling: centrale opgang, overloop met eigen wc, halletje en splinternieuwe badkamer met douchekabine en vw, slaapkamer, eet/studiekamer (4 x 6,5), woonruimte (4 x 7) met parket, suitedeuren, 3 hoge kasten met lades en grote openslaande ramen naar park. Uniek uitzicht. De volledig ingerichte open keuken is voorzien van grote oven, gaskooktoestel, 4-stands afzuigkap, afwasmachine, koelkast, magnetron, koffiezetter, waterkoker etc. Verder: gebruik van wasmachine en droger. Geen huisdieren. Parkeren voor de deur gratis. Overdekte fietsenberging. Met tram 17, 11 en 10 snel naar stations CS en HS.
Huurprijs 795 ex euro/maand. Servicekosten: g/w/electra, schoonmaken centrale opgang en toilet, kabel tv, gebruik inboedel 175 euro/maand.
Totale prijs inclusief 970.
Officieel nvm-contract. Telefoon 's avonds 070 8889987 of overdag 06 51891766 J.W.J. Verlare.
meer info


Aangeboden: DEN HAAG!!! KAMER! in Den Haag vanaf 220 Euro

- Prijs: € 220,00 - Datum: Vandaag - Zoek je een kamer in Den haag Wij hebben meer dan 150 kamers in alle prijsklasses Allerlei soorten woningen van nieuwbouw tot grachtenpand van herenhuis tot studentenkamer Onze...

Zoek je een kamer in Den haag? Wij hebben meer dan 150 kamers in alle prijsklasses. Allerlei soorten woningen, van nieuwbouw tot grachtenpand, van herenhuis tot studentenkamer.

Onze nieuwste kamers in Den haag:

Elandstraat - 16 m2 - € 400
de woonruimte bestaat uit 2 vertrekken waarin kookgelegenheid. eigen douche. gebruik toilet kleine binnenplaats met zon Medebewoners werkende jongeren. Voor vrijblijvende bezichtiging maak een telef.afspraak....

Kepplerstraat - 20 m2 - € 395
Kamer in Den Haag. Een fraaie gerenoveerde kamer van ca 15m² met eigen keuken en toilet gelegen in het Regentessekwartier! Deze kamer is voorzien van laminaat, centrale verwarming, dubbelglas, neutrale kleuren, een gloednieuwe keuken met inbouwapparatuur. De douche dient gedeeld te word...

Vermeerstraat - 12 m2 - € 220 [REEDS VERHUURD]
TE HUUR VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR Aangeboden diverse kamers per direct of in overleg voor het nieuwe schooljaar. Dit in het nabijheid van de Haagsche Hoge School.Oppervlakte kamers vanaf 8 t/m 16 m2. Incl g/l/w en kabel, internet op aanvraag. Fietsenstalling ook aanwezig ...

Elandstraat - 16 m2 - € 400
de woonruimte bestaat uit 2 vertrekken waarin kookgelegenheid. eigen douche. gebruik toilet kleine binnenplaats met zon Medebewoners werkende jongeren. Voor vrijblijvende bezichtiging maak een telef.afspraak....

Kepplerstraat - 20 m2 - € 395
Kamer in Den Haag. Een fraaie gerenoveerde kamer van ca 15m² met eigen keuken en toilet gelegen in het Regentessekwartier! Deze kamer is voorzien van laminaat, centrale verwarming, dubbelglas, neutrale kleuren, een gloednieuwe keuken met inbouwapparatuur. De douche dient gedeeld te word...

Nog meer kamers in Den haag op onze site te zien!

Om te reageren op deze en alle andere kamers, bezoek onze website: www.Kamertje.nl

We bieden kamers aan in alle steden van Nederland. Van grote studentenkamers tot studio's. Van antikraak in herenhuizen tot kamers in het centrum. We hebben al meer dan 1.000 woningzoekenden in Den haag aan een kamer geholpen. Ben jij de volgende? Inschrijven is gratis!
meer info


Aangeboden: DEN HAAG!!! KAMER! in Den Haag vanaf 220 Euro

- Prijs: € 220,00 - Datum: Vandaag - Zoek je een kamer in Den haag Wij hebben meer dan 150 kamers in alle prijsklasses Allerlei soorten woningen van nieuwbouw tot grachtenpand van herenhuis tot studentenkamer Onze...

Zoek je een kamer in Den haag? Wij hebben meer dan 150 kamers in alle prijsklasses. Allerlei soorten woningen, van nieuwbouw tot grachtenpand, van herenhuis tot studentenkamer.

Onze nieuwste kamers in Den haag:

Elandstraat - 16 m2 - € 400
de woonruimte bestaat uit 2 vertrekken waarin kookgelegenheid. eigen douche. gebruik toilet kleine binnenplaats met zon Medebewoners werkende jongeren. Voor vrijblijvende bezichtiging maak een telef.afspraak....

Kepplerstraat - 20 m2 - € 395
Kamer in Den Haag. Een fraaie gerenoveerde kamer van ca 15m² met eigen keuken en toilet gelegen in het Regentessekwartier! Deze kamer is voorzien van laminaat, centrale verwarming, dubbelglas, neutrale kleuren, een gloednieuwe keuken met inbouwapparatuur. De douche dient gedeeld te word...

Vermeerstraat - 12 m2 - € 220 [REEDS VERHUURD]
TE HUUR VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR Aangeboden diverse kamers per direct of in overleg voor het nieuwe schooljaar. Dit in het nabijheid van de Haagsche Hoge School.Oppervlakte kamers vanaf 8 t/m 16 m2. Incl g/l/w en kabel, internet op aanvraag. Fietsenstalling ook aanwezig ...

Elandstraat - 16 m2 - € 400
de woonruimte bestaat uit 2 vertrekken waarin kookgelegenheid. eigen douche. gebruik toilet kleine binnenplaats met zon Medebewoners werkende jongeren. Voor vrijblijvende bezichtiging maak een telef.afspraak....

Kepplerstraat - 20 m2 - € 395
Kamer in Den Haag. Een fraaie gerenoveerde kamer van ca 15m² met eigen keuken en toilet gelegen in het Regentessekwartier! Deze kamer is voorzien van laminaat, centrale verwarming, dubbelglas, neutrale kleuren, een gloednieuwe keuken met inbouwapparatuur. De douche dient gedeeld te word...

Nog meer kamers in Den haag op onze site te zien!

Om te reageren op deze en alle andere kamers, bezoek onze website: www.Kamertje.nl

We bieden kamers aan in alle steden van Nederland. Van grote studentenkamers tot studio's. Van antikraak in herenhuizen tot kamers in het centrum. We hebben al meer dan 1.000 woningzoekenden in Den haag aan een kamer geholpen. Ben jij de volgende? Inschrijven is gratis!
meer info


Aangeboden: Spacious Apartment for rent Archipel/Centre area The Hague

- Prijs: € 950,00 - Datum: Vandaag - Want To Live In The City Centre Located near shops restaurants and pubs in The Hague s peaceful neighbourhood Archipel around the corner of the popular Frederikstraat Denneweg...

WANT TO LIVE IN THE CITY CENTRE?

Located near shops, restaurants and pubs in The Hague's peaceful neighbourhood "Archipel", around the corner of the popular Frederikstraat & Denneweg. Centrally located near Shell headquarters, Lummus and Europol, easy access to town centre and Scheveningen beach. Excellent public transport (tram nr. 9 and 10) and walking distance to Central Station.

DESCRIPTION

Beautiful 3-room apartment (96 m2). On the third floor, available by a spacious stairwell.
Entrance to a spacious living/dining, with stunning open and high rooftop.
Fully equipped open kitchen (gas stove, microwave, dishwasher, refrigerator and freezer).
Large bedroom with build-in wardrobes and storage room.
Bathroom with shower, toilet, washbasin, washing machine and new wash dryer.
Between the living area and the bedroom there is a study/guest room with build-in cupboards and two roof windows.
Totally renovated in 2007.

Total rent price € 950.- per month, excl. service costs.
Service costs are € 250,- per month include: Electricity, gas, heating, water, cable tv and radio, wired and wireless internet, washing machine, wash dryer, dish washer, gas stove, microwave, refrigerator, freezer, intercom.

Notes:

  • Available as from 1 September 2010
  • No smokers, no pets
  • No additional (broker) fees
email: apartment@softwing.nl
mobile: +31 6 44 53 68 98
meer info


Aangeboden: Te huur zolderetage in Vogelwijk

Prijs: € 470,00 - Datum: Vandaag - Voor jonge dame met vaste baan te huur nieuw gestoffeerde zolderetage Huur eur 470 per maand inclusief gas licht en water Geen parkeerproblemen op loopafstand van strand en...

Voor jonge dame met vaste baan te huur nieuw gestoffeerde zolderetage.
Huur eur. 470 per maand inclusief gas licht en water.
Geen parkeerproblemen, op loopafstand van strand en openbaar vervoer bus 24.

Indeling:
2 kamers elk 15 m2 met ruime wandkast(en);
op etage eigen toilet, douche en keukentje;
appartement afsluitbaar van trappenhuis;
aansluiting voor wasmachine en kabel.
Opmerkingen:
direct beschikbaar voor jonge dame met vaste baan;
huur minimaal 1 jaar;
geen huisdieren.
meer info


Aangeboden: Norenburg leuk appartement compleet ingericht

- Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Leuk appartement in Mariahoeve let op zijn voorbeeld foto s geheel compleet ingericht indeling berging in de kelder lift naar 3e etage eigen voordeur ruime woonkamer slaapkamer...

leuk appartement in Mariahoeve
(let op zijn voorbeeld foto's)
geheel compleet ingericht

indeling
berging in de kelder
lift naar 3e etage
eigen voordeur
ruime woonkamer
slaapkamer met balkon

per direct beschikbaar
meubilering 100.- per maand
gas licht en water 100.- per maand
dus totale huurprijs is 850.- per maand all in

1 maand borg
1 maand bemiddelingskosten
meer info


Aangeboden: Licht en ruim opgezet 3 kmr appartement te huur in Den Haag

- Prijs: € 700,00 - Datum: Vandaag - De Weesperstraat is gelegen nabij de kruising Escamplaan Zuiderparklaan De tramhalte van lijn 6 is 100 meter verderop Winkels waaronder een Ah supermarkt liggen op 300 meter Het...

De Weesperstraat is gelegen nabij de kruising Escamplaan Zuiderparklaan.
De tramhalte van lijn 6 is 100 meter verderop.
Winkels waaronder een AH supermarkt liggen op 300 meter.
Het Zuiderpark ligt op 5 minuten loopafstand.

Het huis ligt op de tweede etage en is ruim ingedeeld omdat alle kamers uitkomen op een centrale hal met de voordeur.
De badkamer is wat groter dan men in dit type huis kan verwachten en bied ruimschoots plaats aan een was/droog combinatie.
Het hele huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
meer info


Aangeboden: nieuw luxe comfort 2 kamer woning INKL.G,L,W en Internet

- Prijs: € 675,00 - Datum: Vandaag - Beschrijving Per direkt mooie luxe 2 Kamer woning op 2e etage gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag voor de veeleisende werkende single een ideale woning met...

Beschrijving
Per direkt , mooie, luxe 2 Kamer woning op 2e etage , gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag, voor de veeleisende werkende single een ideale woning met dubbele ramen,luxaflex,gordijnen,garderobekast, pecankleurig parketlaminaat, witte hoogglanskeuken en magnetron, inbouwijskast, 4 pits gasfornuis en roestrvijstalen afzuigkap.De huur is inklusief Gas, Licht, Water, Wasmachine en Droger voor alg. gebruik, KabelTV en Ziggo Internet. Woning gestoffeerd met vaste linnenkast in slaapkamer en overal luxaflex met gordijnen. Mooie Badkamer met WC en Douchekabine.Ruime opgang met extra kleine opslagruimte voor koffer etc in de woning. Woning is van alle gemakken voorzien, zoals wasmachine en droger voor alg gebruik op etage, 2 internetaansluitingen en intercom.
Gelieve per email met ruime informatieverstrekking zoals leeftijd,werkkring,bedrijf etc. te reageren, reakties zoals : "ik ben geinteresseerd" of "ik wil bezichtigen" en verder niets worden niet in behandeling genomen.
Geen bemiddelingskosten , wel eenmalig kontraktopmaakkosten van € 150. Standaard huurkontrakt voor een jaar met verlengingsmogelijkheid.

to be rented out immediately, nice, luxurious 1 bedroom apt. on 2nd floor, conveniently located on the border of rijswijk and the Hague, for the demanding working single an ideal place with double windows,blinds, curtains, wardrobe, pecancolored wooden laminate floor, high gloss with kitchen and microwave, build in fridge, gas stove and SS Range hood.This apartment comes with a built-in wardrobe closet in the bedroom , blinds and curtains everywhere.Nice Bathroom with WC and Shower cabin. Wide entry hallway with a little storage compartment for suitcase etc. inside.
This apartment has all facilities like washer and dryer on 2nd floor for all tenants. 2 internet connections and intercom. The rent includes Gas, Electric, water, washer and dryer for tenants, cable TV - and hi speed internet connection. Please send email with ample information about yourself like age, work, company etc., emails containing e.g. I am interested or I want to make an appointment without any other background information will not be answered. There are no commissions or finders fee, just a one time $150 fee for the contract. Standard rental contract with english translation for one year with option for longer
meer info


Aangeboden: studio te huur voor een persoon 650 euro

Prijs: € 650,00 - Datum: Vandaag - Studio te huur voor 1 persoon met eigen dousche toillet keukenblok en balcon aantal kamers 3 per direct beschikbaar er dient een maan borg betaald te worden van 650 euro mail...

studio te huur voor 1 persoon met eigen dousche toillet keukenblok en balcon

aantal kamers 3

per direct beschikbaar, er dient een maan borg betaald te worden van 650 euro

mail woordt niet beaantwoord

tel: 0630006235
meer info


Aangeboden: Statenkwartier - geubileerd 3kmr appartement fully furnished

- Prijs: € 950,00 - Datum: Vandaag - Frankenslag 109 Volledig gemeubileerde topetage met riant dakterras in Statenkwartier 55m2 Prijs 950 excl G W E gemeubileerd In De Meest Gewilde En Statigste Straat Van Het...

Frankenslag 109: Volledig gemeubileerde topetage met riant dakterras in Statenkwartier (55m2)

Prijs: € 950,- excl. G/W/E (gemeubileerd)

IN DE MEEST GEWILDE EN STATIGSTE STRAAT VAN HET POPULAIRE STATENKWARTIER GELEGEN VOLLEDIG GEMEUBILEERD 3 KAMER TOPETAGE OP DE DERDE ETAGE MET FANTASTISCH UITZICHT OVER DE SKYLINE VAN DEN HAAG EN ZEER RUIM DAKTERRAS.
HET PAND IS ZEER CENTRAAL GELEGEN: VLAK BIJ DE GEZELLIGE WINKELSTRAAT DE FREDERIK HENDRIKLAAN EN DIVERSE GROTE ORGANISATIES (EUROPOL, SHELL). DICHT BIJ SCHEVENINGEN EN DE HAAGSE BINNENSTAD.

Indeling:
Ingang via stijlvol, authentiek open portiek, binnentrap naar de 2e etage. Eigen voordeur met garderobe, via de trap naar de 3e etage. Centrale woonkamer (3.69 x 2.90) met woonkeuken, voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Moderne en ruime badkamer voorzien van toilet, wastafel, douchecabine, daklicht en wasmachine en droger. Aan de voorzijde 2 aparte slaapkamers (3.52 x 2.84 en 3.13 x 2.87) met uitzicht over de skyline van Den Haag. Aan de achterzijde bevindt zich tenslotte een zeer riant zonneterras (7.00 x 3.30) waar u bijna de hele dag van de zon kunt genieten en dat een fantastisch uitzicht biedt over Den Haag en Scheveningen.


Details:
- minimum huurperiode is 1 jaar;
- volledig gemeubileerd appartement;
- maximaal 2 (niet rokende) personen;
- geen huisdieren;
- de huurprijs is excl. g/w/l;
- voorschot voor g/w/l bedraagt €150 p/m;
- inclusief internet en kabel tv;
- borg bedraagt 1 maand huur.

English

Fully furnished 3 room penthouse with spacious roof terrace in Statenkwartier (55 sqm)

Location : Frankenslag 109
State : Fully furnished

Price : € 950,- (excluding utilities)

CHARMING AND TOTALLY RENOVATED FULLY FURNISHED PENTHOUSE ON THE 3RD FLOOR WITH 3 ROOMS IS SITUATED IN THE MOST WANTED AND CLASSY STREET OF THE POPULAR STATENKWARTIER. WITH A VERY SPACIOUS AND SUNNY ROOF TERRACE. THE BUILDING IS CENTRALLY LOCATED, CLOSE TO THE POPULAR SHOPPINGSTREET 'DE FREDERIK HENDRIKLAAN', SCHEVENINGEN AND THE CITY CENTRE AND NEAR VARIOUS INTERNATIONAL ORGANISATIONS LIKE EUROPOL, SHELL AND THE EMBASSY DISTRICT.

Classification:
Entrance through stylish, authentic open porch, staircase to 2nd floor. Private entrance with wardrobe and stairs to the 3rd. Livingroom (3.69 x 2.90), open kitchen with gas stove, fridge and combi microwave. Modern and spacious bathroom with a toilet, sink, shower cabin, roof light and washer/dryer. At the front are 2 separate bedrooms (3.52 x 2.84 and 3.13 x 2.87) with great view. At the back is a pleasant and sunny rooftop terrace (7.00 x 3.30) which offers a fantastic view of The Hague and Scheveningen.

Details:
- Minimum rental period is 1 year;
- Fully furnished apartment;
- Max. 2 (not smoking) persons;
- Pets not allowed;
- Advance payment for utilities: €150 p / m;
- Cable TV and internet included;
- Deposit of 1 months' rent.
meer info


Aangeboden: nieuw luxe comfort 2 kamer woning INKL.G,L,W en Internet

- Prijs: € 675,00 - Datum: Vandaag - Beschrijving Per direkt mooie luxe 2 Kamer woning op 2e etage gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag voor de veeleisende werkende single een ideale woning met...

Beschrijving
Per direkt , mooie, luxe 2 Kamer woning op 2e etage , gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag, voor de veeleisende werkende single een ideale woning met dubbele ramen,luxaflex,gordijnen,garderobekast, pecankleurig parketlaminaat, witte hoogglanskeuken en magnetron, inbouwijskast, 4 pits gasfornuis en roestrvijstalen afzuigkap.De huur is inklusief Gas, Licht, Water, Wasmachine en Droger voor alg. gebruik, KabelTV en Ziggo Internet. Woning gestoffeerd met vaste linnenkast in slaapkamer en overal luxaflex met gordijnen. Mooie Badkamer met WC en Douchekabine.Ruime opgang met extra kleine opslagruimte voor koffer etc in de woning. Woning is van alle gemakken voorzien, zoals wasmachine en droger voor alg gebruik op etage, 2 internetaansluitingen en intercom.
Gelieve per email met ruime informatieverstrekking zoals leeftijd,werkkring,bedrijf etc. te reageren, reakties zoals : "ik ben geinteresseerd" of "ik wil bezichtigen" en verder niets worden niet in behandeling genomen.
Geen bemiddelingskosten , wel eenmalig kontraktopmaakkosten van € 150. Standaard huurkontrakt voor een jaar met verlengingsmogelijkheid.

to be rented out immediately, nice, luxurious 1 bedroom apt. on 2nd floor, conveniently located on the border of rijswijk and the Hague, for the demanding working single an ideal place with double windows,blinds, curtains, wardrobe, pecancolored wooden laminate floor, high gloss with kitchen and microwave, build in fridge, gas stove and SS Range hood.This apartment comes with a built-in wardrobe closet in the bedroom , blinds and curtains everywhere.Nice Bathroom with WC and Shower cabin. Wide entry hallway with a little storage compartment for suitcase etc. inside.
This apartment has all facilities like washer and dryer on 2nd floor for all tenants. 2 internet connections and intercom. The rent includes Gas, Electric, water, washer and dryer for tenants, cable TV - and hi speed internet connection. Please send email with ample information about yourself like age, work, company etc., emails containing e.g. I am interested or I want to make an appointment without any other background information will not be answered. There are no commissions or finders fee, just a one time $150 fee for the contract. Standard rental contract with english translation for one year with option for longer
meer info


Aangeboden: nieuw luxe comfort 2 kamer woning INKL.G,L,W en Internet

- Prijs: € 675,00 - Datum: Vandaag - Beschrijving Per direkt mooie luxe 2 Kamer woning op 2e etage gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag voor de veeleisende werkende single een ideale woning met...

Beschrijving
Per direkt , mooie, luxe 2 Kamer woning op 2e etage , gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag, voor de veeleisende werkende single een ideale woning met dubbele ramen,luxaflex,gordijnen,garderobekast, pecankleurig parketlaminaat, witte hoogglanskeuken en magnetron, inbouwijskast, 4 pits gasfornuis en roestrvijstalen afzuigkap.De huur is inklusief Gas, Licht, Water, Wasmachine en Droger voor alg. gebruik, KabelTV en Ziggo Internet. Woning gestoffeerd met vaste linnenkast in slaapkamer en overal luxaflex met gordijnen. Mooie Badkamer met WC en Douchekabine.Ruime opgang met extra kleine opslagruimte voor koffer etc in de woning. Woning is van alle gemakken voorzien, zoals wasmachine en droger voor alg gebruik op etage, 2 internetaansluitingen en intercom.
Gelieve per email met ruime informatieverstrekking zoals leeftijd,werkkring,bedrijf etc. te reageren, reakties zoals : "ik ben geinteresseerd" of "ik wil bezichtigen" en verder niets worden niet in behandeling genomen.
Geen bemiddelingskosten , wel eenmalig kontraktopmaakkosten van € 150. Standaard huurkontrakt voor een jaar met verlengingsmogelijkheid.

to be rented out immediately, nice, luxurious 1 bedroom apt. on 2nd floor, conveniently located on the border of rijswijk and the Hague, for the demanding working single an ideal place with double windows,blinds, curtains, wardrobe, pecancolored wooden laminate floor, high gloss with kitchen and microwave, build in fridge, gas stove and SS Range hood.This apartment comes with a built-in wardrobe closet in the bedroom , blinds and curtains everywhere.Nice Bathroom with WC and Shower cabin. Wide entry hallway with a little storage compartment for suitcase etc. inside.
This apartment has all facilities like washer and dryer on 2nd floor for all tenants. 2 internet connections and intercom. The rent includes Gas, Electric, water, washer and dryer for tenants, cable TV - and hi speed internet connection. Please send email with ample information about yourself like age, work, company etc., emails containing e.g. I am interested or I want to make an appointment without any other background information will not be answered. There are no commissions or finders fee, just a one time $150 fee for the contract. Standard rental contract with english translation for one year with option for longer
meer info


Aangeboden: Per direct studio in den haag eigen keuken douche toilet€500

Prijs: € 500,00 - Datum: Vandaag - Goeverneurlaan beschikbaar vanaf 26 08 2010 studio 20m2 Nabij het gezellige Lorentzplein gelegen zelfstandige studio voor 1 persoon beschikbaar Eigen keuken douche toilet Bij Ah...

Goeverneurlaan beschikbaar vanaf 26/08/2010
studio 20m2 Nabij het gezellige Lorentzplein gelegen zelfstandige studio, voor 1 persoon beschikbaar. Eigen keuken, douche, toilet. Bij AH, openbaar vervoer (tram 1, 15, 16, 17) en winkels. Huur 500 inclusief Gas, licht water internet en tv.

voor meer info bellen op dit nummer: 06 42 997 441 bij geen gehoor voicemail inspreken ( kan ook mail sturen bij geen gehoor ).

groetjes,

Dennis
meer info


Aangeboden: Uitgeroepen tot schoonste straat van Laakkwartier west!

- Prijs: € 117.500 - Datum: Vandaag - Te koop Rodenbachstraat 62 Een leuk appartement te huur Het gaat om een goed onderhouden appartement voormalig 4 kamerappartement 1 kamer is omgebouwd tot ruime badkamer ligging...

Te koop: Rodenbachstraat 62

Een leuk appartement te huur. Het gaat om een goed onderhouden appartement. (voormalig 4-kamerappartement. 1 kamer is omgebouwd tot ruime badkamer) ligging: Den haag/Rijswijk.

Er zijn twee 2 slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad en een hangend toilet. De keuken is voorzien van een Amerikaanse koelkast en een zeer grote oven.
De totale opp. van het appartement is ong 70m2m2. Er is een balkon aanwezig.
Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum.
Er rijden genoeg trams in de buurt die je naar verschillende locaties rijden denk aan centrum, station en scheveningen.

Kortom je hoeft alleen je koffers te pakken en je kan gelijk intrekken!!!
meer info


Aangeboden: Uitgeroepen tot schoonste straat van Laakkwartier west!

- Prijs: € 117.500 - Datum: Vandaag - Te koop Rodenbachstraat 62 Een leuk appartement te huur Het gaat om een goed onderhouden appartement voormalig 4 kamerappartement 1 kamer is omgebouwd tot ruime badkamer ligging...

Te koop: Rodenbachstraat 62

Een leuk appartement te huur. Het gaat om een goed onderhouden appartement. (voormalig 4-kamerappartement. 1 kamer is omgebouwd tot ruime badkamer) ligging: Den haag/Rijswijk.

Er zijn twee 2 slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad en een hangend toilet. De keuken is voorzien van een Amerikaanse koelkast en een zeer grote oven.
De totale opp. van het appartement is ong 70m2m2. Er is een balkon aanwezig.
Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum.
Er rijden genoeg trams in de buurt die je naar verschillende locaties rijden denk aan centrum, station en scheveningen.

Kortom je hoeft alleen je koffers te pakken en je kan gelijk intrekken!!!
meer info


Aangeboden: te huur kamer

Prijs: € 300,00 - Datum: Vandaag - Per direkt te huur 1 kamer aan de Van Zeggelenlaan kamer is voorzien van kast bed koelkast 300 inclusief gas licht water Bellen Tussen 18 00 20 00 Uur

per direkt te huur 1 kamer aan de Van Zeggelenlaan kamer is voorzien van kast ,bed,koelkast 300 inclusief gas,licht,water
BELLEN TUSSEN 18.00-20.00 UUR
meer info


Aangeboden: te huur kamer

Prijs: € 300,00 - Datum: Vandaag - Per direkt te huur 1 kamer aan de Van Zeggelenlaan kamer is voorzien van kast bed koelkast 300 inclusief gas licht water Bellen Tussen 18 00 20 00 Uur

per direkt te huur 1 kamer aan de Van Zeggelenlaan kamer is voorzien van kast ,bed,koelkast 300 inclusief gas,licht,water
BELLEN TUSSEN 18.00-20.00 UUR
meer info


Aangeboden: nieuw luxe comfort 2 kamer woning INKL.G,L,W en Internet

- Prijs: € 675,00 - Datum: Vandaag - Beschrijving Per direkt mooie luxe 2 Kamer woning op 2e etage gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag voor de veeleisende werkende single een ideale woning met...

Beschrijving
Per direkt , mooie, luxe 2 Kamer woning op 2e etage , gunstig gelegen op de grens van Rijswijk en den Haag, voor de veeleisende werkende single een ideale woning met dubbele ramen,luxaflex,gordijnen,garderobekast, pecankleurig parketlaminaat, witte hoogglanskeuken en magnetron, inbouwijskast, 4 pits gasfornuis en roestrvijstalen afzuigkap.De huur is inklusief Gas, Licht, Water, Wasmachine en Droger voor alg. gebruik, KabelTV en Ziggo Internet. Woning gestoffeerd met vaste linnenkast in slaapkamer en overal luxaflex met gordijnen. Mooie Badkamer met WC en Douchekabine.Ruime opgang met extra kleine opslagruimte voor koffer etc in de woning. Woning is van alle gemakken voorzien, zoals wasmachine en droger voor alg gebruik op etage, 2 internetaansluitingen en intercom.
Gelieve per email met ruime informatieverstrekking zoals leeftijd,werkkring,bedrijf etc. te reageren, reakties zoals : "ik ben geinteresseerd" of "ik wil bezichtigen" en verder niets worden niet in behandeling genomen.
Geen bemiddelingskosten , wel eenmalig kontraktopmaakkosten van € 150. Standaard huurkontrakt voor een jaar met verlengingsmogelijkheid.

to be rented out immediately, nice, luxurious 1 bedroom apt. on 2nd floor, conveniently located on the border of rijswijk and the Hague, for the demanding working single an ideal place with double windows,blinds, curtains, wardrobe, pecancolored wooden laminate floor, high gloss with kitchen and microwave, build in fridge, gas stove and SS Range hood.This apartment comes with a built-in wardrobe closet in the bedroom , blinds and curtains everywhere.Nice Bathroom with WC and Shower cabin. Wide entry hallway with a little storage compartment for suitcase etc. inside.
This apartment has all facilities like washer and dryer on 2nd floor for all tenants. 2 internet connections and intercom. The rent includes Gas, Electric, water, washer and dryer for tenants, cable TV - and hi speed internet connection. Please send email with ample information about yourself like age, work, company etc., emails containing e.g. I am interested or I want to make an appointment without any other background information will not be answered. There are no commissions or finders fee, just a one time $150 fee for the contract. Standard rental contract with english translation for one year with option for longer
meer info


Aangeboden: keurig gestoffeerde studio met balkon en berging Mariahoeve

- Prijs: € 450,00 - Datum: Vandaag - Robertaland 26 te 2591 Hz s Gravenhage Type woning Zelfstandige Studio met balkon en Berging Totale huur per maand 525 inclusief 75 00 voorschot stoken en servicekosten...

Robertaland 26 te (2591 HZ) s-Gravenhage

Type woning Zelfstandige Studio met balkon en Berging

Totale huur per maand € 525,- (inclusief € 75,00 voorschot stoken en servicekosten, exclusief gas, water en electra)

Omschrijving
Keurige zelfstandige gestoffeerde Studio gelegen aan de rand van Mariahoeve (Den Haag) met een totale woonoppervlakte van circa 40 vierkante meter. De woning is gelegen in een veilige en rustige woonomgeving met een gemeenschappelijke tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is de woning gelegen nabij winkels en openbaar vervoer.

Indeling
De woning is gelegen op de eerste woonlaag (bereikbaar via klein trapje) en heeft een woon/slaapkamer van circa
23 m2; een eigen douche, wastafel en toilet; gesloten keuken met wasmachineaansluiting en opstelling boiler aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde. Tevens heeft de woning een eigen berging in de onderbouw en een algemene gezamenlijke berging. De vermelde huurprijs is inclusief de hieronder vermelde servicekosten en stookkosten en exclusief gas, water en licht.

Bijzonderheden
Het betreft een zelfstandige woonruimte nabij winkels. Ruime parkeermogelijkheden voor de woning en op eigen terrein (gratis). Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend bij ons inschrijven. Wij verzoeken u vriendelijk uw belangstelling per e-mail aan ons kenbaar te maken! de woning is voorzien van een nette laminaatvloer en is keurig onderhouden. Tevens is de woning netjes geschilderd en voorzien van een nette badkamer. alleen beschikbaar voor keurige huurders met een passend inkomen. de woning is voor een éénpersoonshuishouden. huisdieren en roken niet toegestaan.

De Servicekosten en Stookkosten bestaan uit:
schoonmaken algemene ruimte; glazenwassen; onderhoud tuin; glasverzekering; huismeester; klein onderhoud algemene ruimte en CV-ketel. voorschot in de stookkosten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
info@sandervanleeuwen.nl of 06-54954666
meer info


Zoeken op Te huur in Den Haag

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger